Küsimus lühike-Kui vastupidav ja töökindel isend on 400h,kas mingist aastaarvust alates oleks töökindlam??Panen ka lingi,mida märkasin,kuigi...24 lehel erineb l.s.50.000,kui maanteeameti ülevaatust vaadata...imelik...
Kulla inimene- löö googlesse autojärelmaks24.ee ja loe kommentaare. Kui peale seda ka veel sealt auto tahad osta, siis oled püstihull.
Auto muidu on asjalik- sõidab nagu Toyota muiste. Vastu peab ka hästi. Nii vanal pead veenduma vaid hübriidsüsteemi korralikus toimimises- iga Toyota/Lexuse esindus saab selle kontrollimisega hakkama.
RX ise kindlasti okei auto, aga no tõesti, ärge ostke sellistest kohtadest autosid. Ma käisin nende mõlemal platsil kohal ja tunne oli nagu oleks romulasse sattunud, õudne.
AntiOpel: Mis see autojärelmaks siia puutub, ega nemad seda autot pole tootnud, nad ainult müüvad teda :-) (kusjuures suure tõenäosusega hoopis vahendavad)
domus: läbisõitu ära vaata, arvesta, et vähemalt 100k on maha keritud. Mina ei ole RX-de vastupidavuse kohta küll mitte midagi kuulnud. Selles mõttes, et ei head ega halba - ju siis kestavad. Töökaaslasel oli päris mitu aastat ja ta kah ei kurnud kordagi.
Leia see natuke raha ja kindlasti lase unelmaautos üle vaadata, et ei tuleks halbu üllatusi.
Hea auto kui enamus ajast linnas kulgeda. Siis on suht öko.
Maanteel täiesti "harju keskmise" kuluga.
Facelift oleks mõttekam.
Akud peavad samuti hästi vastu.
Unelmauto toob kindla ajalooga sellise. Arvestama peab muidugi
kallima hinnaga.
Hea on sõita ja mina oma niipea mingi teise vastu vahetama ei hakka. Enne ostu kindlasti arvuti taha, muidu maksad lolliks. Tal on 4 lambda andurit ja 3 katalüsaatorit. Tüüpvead on küünlad ja süütepoolid. Kui õigeaegselt küünlaid ei vaheta, tekib probleeme ka süütepoolidega.
Ma olen siiani kõik vajaliku usa-st tellinud, 2-3 korda odavam.
Muidu mootor ja hübriid on päris lollikindel.