renault megan 1,5 tdi 60kw 2004 ei käivitu kohe kü
urmas14
09:23 29.04.2017
Oskab keegi öelda miks ei lähe reno megan 1,5 tdi 2004 aasta. kohe käima alles 3 või 4 korral käivitub, soojalt läheb ilusti käima sai vahetatud mootori rihm ja nukka andur, ja kui esimesel korrl käima ei lähe sii viskab vea teate inecsion vault. ja kui 3 või 4 korral äheb käima siis kaob see teade ära, muidu sõidab ilusti ei jukerda et mida saaks ise teha enne teenindusse minekut
ette tänades
Võid veel ehku peale paarisaja eest juppe vahetada ja siis alles diagnosti minna ja siis kohe vigane detail vahetada.
Googelda nüüd oma veateadet ja saad ka vastuseid
diagnost on tehtud sellepärast ka vahetatud nuka andur aga see ei aidanud paremaks läks ainult soojalt käivitus külmalt ikka sama jama ja olen googeldanud seda vea teadet.
Kas vanad veateated ära ka kustutati? No ehk ikka tehti seda, sest vana veateade võib olla aktiivne. Võta ühendust esindusega ja kui nemad hakkama ei saa, siis ei pea ka maksma töö eest millest kasu pole, arvan ma. Aga võib olla ka mitu viga korraga, diagnost peaks ikka kõik asjad ära näitama.
sai kõik kustutatud nuka andurit enam ei näita ainult jäi egr klapp aga see ei mõjuta käivitust uurisin selle kohta mõjutab ainult turboga seotust teine mis näitab mingi survega tegemist. muidugi enne ei läinud ültse käima kui seda nuka anduri vahetust muidugi varjante on palju mida guugeldades leiab
egr on proovitud kui võtta pistiks ära siis on minek normaalne kui on pistik järgi siis on natuke uimane ja kui on pistik järgi on siis viskab vea teate harvem ette, kui järgi ei ole siis iga kaasi vajutusega lööb vea ette aga kaob kohe
Sul peaks seal kapotiall olema käsipumba juures ja kõrgsurvepumba juures olema läbipaistvad voolikud, vaata kas õhumulle pole sees ja pane käima, kakub äkki kuskilt õhku vahele (konkreetsed õhumullid torus) ja pumbale jääb kütet väheks ja viskabki vea sisse.
Sisse tuleval voolikus õhu mulle pole aga tagasi jooksu voolikus on see on kontrollitud ja kuskilt pole ka märg et saaks nagu lisa õhku kuskilt, aga tagasi voolus võib ju olla mulle