Tere, plaan soetada BMW 525D või 530D alates 2012 aasta. Kas keegi oskab palju selle auto hooludused umbes maksavad? Milline on kasko hind aastas? Millised on tüüpilised vead ja millele tähelepanu pöörata?
Mul on 2010a oma, 2a saab varsti, mure vaba auto, enam rohkem rahul ei saakski olla. hooldused ja korra radika vahetanud sest kliima ei töödanud suve algul. Kogu muusika. Oma kogemuse põhjal soovitan soojalt.
Eks palju oleneb sellest ka kuidas autoga eelnevalt ümberkäidud on
Omanud ca 4 aastat. Dünaamika, sõidumugavuse ja kütusekulu poolelt väga super. Tõesti hea auto.
Vastupidavuselt ei saa öelda et oleks väga vastupidav. Eks oleneb ka palju kasutusest, milliseid teid sõidad jne.
Kokkuvõttes kui aastane läbisõit jääb alla 30k, siis ei võtaks, aga kui tõesti palju maanteed vaja sõita ning jaksad ka üleval pidada, siis väga hea auto.
Olen omanud tänaseks 6a F11 (530xd, 2011, ls.185t). Minu kogemus, et vähemalt esimesed 185t on suht hästi vastu pidanud. Tagasilla õhkpadi tuli vahetada (ca 400€), muidu on olnud tavahooldused. Julgen kindlasti soovitada, kuigi kindlasti tuleb vanema/suurema läbisõidu puhul arvestada suuremate remondikuludega.
Oman autot juba ca 5 aastat. Ostes oli 202" nüüd on 412". Siiani hooldused ja vahetatud kusagil mingid puksid. Isend on 530D. Kütuse kulu 5-6 vahel keskmine. Kasko tegin kunagi alguses paariks aastaks. veidii üle 800 oli aasta.