tere mul on üks mure äkki oskab keegi nõu anda.asi on nimelt selles et et läksin autoga tööle kõik toimis ilusti kuni ristini kui pidurasin ja tahtsin pöördeks suunda näidata kuid mis ei toiminud kuna relee oli kaitsmepesast välja kukkunud seiskasin mootori et relee tagasi toppida kuid seal kaitsme blokkis on päris palju vist 5 kohta kuhu relee paigutada katsemeetodi abil leidsin lõpuks suuna tulede relee pesa üles ja pistsin pessa.pani süüte sisse kuid tõõle ei hakkanud paagis asetsev bensu pump ja ei toimi spidoka peal asetsev elektrooniline läbisõidu tabloo ja põlema ei lähe õli rõhu punane kontrolllamp kui süüte sisse keeran muidu ülejäänud asjad kõik toimivad.äkki oskab keegi mulle nõu anda kui palju releesid ja mis järjestuses nad asetseda võiksid kaitsme blokis või veel parem kui kellegil oleks võimalik õelda kust saaks golfi elektri skeemi .kaitsmed sai kontrollitud kõik olid nagu korras milles võiks viga olla.teretulnud kõik head soovitused .lihtsalt ilkujatel paluks mitte tüüdata oma iba jutuga ette tänades h.p
kaitsmete kohtaon ingliskeelne kirjeldus mis mida kaitseb ülekooormuse eest on kaitsme blokki kaanel olemas kuid releede kohta kus mis pole kuskil kirjet kusagil.kas viga ei või ollla süüte luku põhjas äkki
kas keegi oskab õelda mis releega on tegu minu mure on järgmine süüte sisse keeramisel ei hakka tööle bensiini pump.armatuuris läheb põlema ainult generaatori tuli ei põle õlirõhu tuli ei tööta spidoka läbisõidu näit ,startertöötab aga auto ei käivitu.vahetatud süüteluku põhi jagaja süütepool kuid midagi pole muutunud kaitsmed on terved mulle tundub et viga on mingis relees.