Täpselt sama küsimus. 2010 aasta ja +. Millised on tüüpvead? Sooviks teada kui kallid on jupid võrreldes teistega. Ja ehk oskab keegi rääkida täpsemalt Grand Cherokee Limited ja Grand Cherokee Overlandist.
2012 aasta isendil läbisõit 180 000. Vahetatud: tagsilla elektrimootor, automaatkasti radikas, tagumised õhkpadjad. Õhkpatjade kompressor külmade ilmadega hakkab "värisema" kui õigel ajal kaitset välja ei võta siis laseb auto padjad tühjaks ja jääb amortide peale. FCW radar ütles üles. Ise loodan, et ehk on tegu meie teedel ohtralt asuva soolaga mis on mõne juhtme ära söönud. Selle kontrolliks on vaja eemaldada autolt esistange. Kindlasti on veel huvitavaid asju toimunud mis kohe hetkel meeldegi ei tule. Lõbus on see, et kui ise oled tegija siis maksad ainult juppide eest ja saad käed õliseks. Ise tegija ei ole siis annad suured summad juppide eest + toetad Silberautot või siis TopPartsi.
Minu 2012a grand cherokeel lõpetas kokkupõrget ennetav pidurisüsteem oma töö umbes 130 000km juures. Samuti läks läbi üks pimenurga anduritest. Hetkel on 145 000km ja muid probleeme pole olnud.
Mis km juures umbes tagumised õhkpadjad vahetust vajasid?
Õhkpadjad läksid 180 000 juures. Kui Sul Kokkupõrget ennetav pidurisüsteem ehk siis FCW lõpetas koostöö kas siis püsikiiruse hoidja jäi tööle? Mina võtsin selle anduri lahti ja sellele oli sool ja vesi sisse pääsenud. Kahjuks tööle see enam ei hakanud. Silber küsib selle osa eest 2100.-
Kahjuks püsikiirusehoidja tööle ei jäänud. Esinduses jäi selle jupi hind samasse kanti,mis sa mainisid.Kuna selle anduri hind on suht kallis, siis mulle anti kaasa varuosa kood, et ise välismaalt tellida, kuid ma ei ole sellega tegelenud.