Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kas CubCadet või McCulloch ?

Ahfrsk
18:51 06.07.2017
Tervist.
Hetkel on siis valida kahe murutraktori vahel.
Kas McCulloch: https://www.bauhof.ee/aiakaubad/murutraktor-m145-97t-603717#
product.attributes-cloned

Või CubCadet: http://metsakaupmees.ee/Traktorid/CC-LT1NS96-p801c61

CubCadeti saaks mingi 80 euri odavamalt siis.

Samas, McCullochil on Briggsi pommikindel ja natuke võimsam mootor peal.
Samas, CubCadetil täissurveõlitus, a natuke lahjem mootor.

Ülejäänud näitajad on identsed.
Nüüd on ainult küsimus, et kumb see parema mainega on vastupidavuse osas ? Just puksid ja roolid ja nende lõtkud jne ?

Tänud info eest.
Cubcadet
19:36 06.07.2017
Endal on seesama cub kadett, niita saab aga ka roolilötk oli juba uuena, eks see on köigil neil odavamatel niidukitel, vaata poes ära kumb mugavam ja rohkem meeldib siis see vöta, endal tundub selle cub kadetiga et mootor jääks nagu mönikord lahjaks aga samas nagu pole eriti rohkem vaja ka aga vibra tundub kûll suur aga ega ma teiste niidukitega niitnud pole niiet ei oska väga seda kommenteerida, mc culloch tundus mulle poest kehva kvaliteediga, roolid olid viltu ja lötkusid samamoodi ja selline rōgli mulje jäi kuid eks oleneb ju mehaanikust ka kes masina kokku pannud
k...
22:38 06.07.2017
Vihjeks sulle, et su esimesel lehel, kus on ka Mäkkallok, on allapoole kerides punane MTD-145, mis on sama masin nagu su teine valik Kab kadett kuid parema mootoriga.
Kui tahad õiget Cubi, siis pead laduma vähemalt 2500 euroopa raha letti.
Igal juhul kui valid mistahes masina, siis vali sirgete nugadega. Väldi eriti just Mäki juures multšiteri- need nätsutavad sul kiirelt korpuse seinad täis.
Ahfrsk
01:05 07.07.2017
MTD kohta igal pool jutud, et täielik kuseämber on see, millest eemale hoida heaga.
Selle Smart RG 145 kirjelduses mingi kala ka ju.
Spetsifikatsioonide all on kirjas, et mootori tootja on MTD, kirjelduses ütleb, et B&S.
khm
09:09 07.07.2017
CC ja MC on täiesti erinevast klassist masinad CC kasuks muidugi!! Mc on Husqvarna või Partneri odavbrand, mis ei kannata mingit kriitikat ja koosneb ainult odavatest juppidest!
k...
10:13 07.07.2017
See Cub, mida kodanik osta tahtis on tegelikult seesama MTD, vaid kollast värvi. 500ccm mootor on B/S oma. See 400-ne- maitea. Teine asi- Cobil ja MTD-l on bensiinipaak 3,8 liitrit. Seega kanna bensiinikanistrit kaasa koguaeg.
AntiOpel
12:05 07.07.2017
Endal juba mitmendat aastat Stiga niiduk ja siiani ülirahul. Ehitatud raamile, hea tugev, kannatab ka ebatasaseid pindasid niita. Mootor on 9,midagi kw, jaksab vedada. Maksis ka suhteliselt mõistlikku hinda (1500€ kandis) ja ei saa nuriseda absoluutselt.
Cubcadet
19:55 07.07.2017
Minul on sellel cubcadetil mingid hiina kirjad mootoril peal-ju see hiina on
ttp080
20:41 07.07.2017
Ah poogen tegelt.

Muudetud 07.07.17 22:56

ellekas5
20:52 07.07.2017
Mina samasugune,ostsin sel kevadel juba teise MTD,esimesega niitsin kaheksa aastat ja müüsin veel poole hinnaga maha.
sdgvjcgcgj
22:21 07.07.2017
Mina soovitan igal juhul CC. Olen mõlemaga niitnud ja mõlemat parandanud ja pean igati paremaks CC. Tunduvalt kindlam masin.
Ahfrs
01:09 08.07.2017
Tegelikult on nüüd jah seis selline, et see McCulloch on ära unustatud.

Nüüd valin ikka selle CubCadeti: http://metsakaupmees.ee/Traktorid/CC-LT1NS96-p801c61

Ja siis nüüd MTD trakatsi vahel: https://www.bauhof.ee/murutraktor-mtd-smart-rg-145-617152?__
_store=et&nosto=nosto-page-product1

Ega muud ei olegi neil, kui vaid tuleb valida, kas odavam ja nõrgema mootoriga CubCadet, või kallim ja tugevama mootoriga MTD, muus osas nad kõik ühesugused ju...
Kunnnn
09:07 08.07.2017
Vaata seal bauhofi lehel on 130€ kallimalt alpina, see on sama mis stiga, ehk varuosad on kõik kohe võtta kui peaks vaja olema!
Selle eelised mtd ees on:
Pedaaliga hüdrovedu-ülimugav, see käega kang on eilne päev
Tugirattad- vajalik maapinna kopeerimiseks
Multsi klapp- ilma selleta korralikku muru ei saa, lehti ka hea peenestada.
Korralik kärukonks ja esimene stange
Toruraam
Väga hea haardega rehvid, saad ka märja muru pealt liikuma.
El terade käivitus, rihm kulub vähem.
Miinus on hiina mootor,aga need on ka üsna vastupidavad
Endal sarnane stiga juba 6 aastat ja ainult kuluosad, mida saad kohe poest ostma, mitte ei pea kuskilt otsima ja tellima.

Usu seda 130€ pole mõtet kokku hoida, niidad sellega ju järgmised 10 aastat.
asSDD
09:09 08.07.2017
Nii seda cub cadeti kui MTD toob maale Mecro AS ehk Stokker. Seega soovitaksin ka traktori Stokkerist osta kuna kui peaks olema mingi garantii keiss või varuosad jne.. siis on lihtsam ajada asju maaletoojaga kui teha seda läbi vahendajate. Kindlasti on maaletooja ka "küsitavate" garantii juhtumite osas paindlikum.
Kunnnn
09:38 08.07.2017
Parandan ennast, mtd-l on tugirattad olemas, aga puudu on veel korpuse pesuotsik ja väga tähtis - tagurpidi niitmine!
ellekas5
12:18 08.07.2017
Pesuotsik maksab 5 euri ja istme alt tuleb pistik lahti ja niidab tagurpidi.
Ahfrs
20:02 08.07.2017
Aiavoolikuotsa puurimine korpusesse ei ole tõesti teab mis raske töö, selle ma saan ise tehtud, ei pea 100 euri extra maksma selle lisa eest.
Tagurpidi ei saa minu teada enam ühegi niidukiga niita, mis nüüd välja on lastud - turvanõuded mingid.

Aga küsiks nende tugirataste kohta.
Kuidas need töötavad ? Selles suhtes, et need on niidukorpuse küljes kinni ?
Kui ma tõstan niidukorpuse kõige kõrgema niitmise peale, siis rattad on õhus ja kasutud või ? Et need rattad on maas ja kasulikud ainult ühe kindla, fikseeritud niidukõrguse peal ?
Ahfrs
20:04 08.07.2017
Ning "multšikomplekt" ei ole ka mitte midagi muud, kui lihtsalt jullad, mis väljaviskeava ära blokeerivad ? Lõikan ise plekist katte sinna ette ja hoian 60 euri kokku ?
ellekas5
20:22 08.07.2017
Mtd auk juba olemas,lihtsal punn ees.Sel suvel ostetul küll aitas pistiku lahti vötmine,Tugirattaid saad seada erikörgusele.
Cubcadet
20:52 08.07.2017
Ma ostsin mingi paar kuud tagasi selle kadetti ja k tagurpidi niita ei saanud aga pöhjaalt tömbasin selle pistiku lahti ja nüüd saab tagurpidi ka niita, niidurattad käivad jah köige madalamas asendis vastu maad.MTD kirjad on tal küll passis ja igal pool. Aga peale kadeti ostmist nägin poes seda http://www.jonsered.com/ee/garden-tractors/lt-2313/ Hind on küll paarsada euri kallim aga paistis kvaliteetne ja korralik tugev masin, vöiksid ise poest läbi minna siis näed päriselus ka ära
Ahfrs
23:10 08.07.2017
Manuaal kast kahjuks sellel :)
Aga hetkel on nii, et esmaspäeval vaatan, kas bauhof suudab mulle normaalse arve teha firma nimele, ilma et ma seal kliendiks peaks registreerima end, või ei suuda.
Kui ikka idiooti mängivad, siis ostan selle CubCadeti :)
k...
23:15 08.07.2017
Jonsered on täpselt sama masin nagu Mäk callok, ainult punane. Cub kadett pole muud kui kollane MTD. Ma ei saa aru, no mida siin veel saab valida?
Käsikangiga automaati peaks kartma nagu pidalitõbist, eriti seda MTD oma. Kui ise ei tea, siis kuula teisi. Väga ebamugav ja aeglane käsitsemine. Kui võimalik, osta Stiga, Viking või originaalne Cub.
....
07:00 09.07.2017
Asi, mis peab olema- "Mugav kasutada pedaaliga juhitava automaatülekande abil."
http://www.jonsered.com/ee/garden-tractors/lt-2313-ca/

Igasugu käega kangutatavad kangid on jama. Niites saad sellest aru.
Kunnnn
09:29 09.07.2017
Osta milline tahes, aga arvesta, et järgmised umbes kümme aastat pead sa suvel iga nädal sellega niitma ja kui sa just siledat staadioni ei niida siis miinimum nõuded oleks:
Pedaaliga automaat, tagurpidi niitmine, tugirattad, pesuotsik, hea haarduvusega rehvid, väikese loksuga rool...
Stange ja konks võiks ka küljes olla, sest üsna tihti on vaja seda ka kuskilt tõsta.

....
09:55 09.07.2017
Ega siin tõesti ainult odavat hinda taga ajades head kaupa ei saa. Neid käsitsi lükatavaid niidukeid võib tõesti igal aastal 150€ eest uue osta, aga tõsisem tehnika võiks siiski asjalikum olla- kestab kauem ja endal mõnusam tunne tööd teha. Eks muidugi ajab ka 1500€ riist asja ära, aga kui pärast ennast vihkama hakkad kehva ostu pärast, pole enam midagi parata.
v_
11:48 09.07.2017
Mina olen avastanud, et odavam on osta tihedamalt odavamaid 200€ niidukeid nagu see McCulloch kui osta mingi hüperkallis ja supermugav niiduk ja siis seda 10 aastat putitada. Murevabadus maksab ka midagi. Ja teine asi on see, et metall mädaneb, olgu see firma mistahes. Kui aega pole hooldada ja heina alt ära kakkuda võta odav ja aega jääb ülegi ning ei ole põdemist, et hinnaline asi ära mädaneb. Kui mädaneb võtad poest uue ja edasi murevabalt...

Sama reegel kehtib kõigile asjadele muide. Nii sülearvutid ja autod. Eriti kurb oli kunagi kui ostsin 35 tuhande krooni eest läppari ja see peale garantii lõppu otsad andis. Nüüd võtan 400€ eest läppari ja vahetan iga paari aasta tagant ning raha jääb ülegi ja elu kogu aeg lill. Kõik asjad saab ära tehtud ja mis pealmine, raud on kogu aeg kaasaegne. Ei pea kunagi muretsema ja putitama kui hinnaline pill ükskord vanaks.
Kunnnn
12:22 09.07.2017
Viimasele- head kodukasutuse traktorid maksavad umbes 4000.
Miinimum nõuetele vastav traktor algab 1800€-st , alla selle on kompromisside tegemine, mida hiljem kahetsed.
Selles suhtes sinuga täitsa nõus, et osta pigem 2000 maksev kui 4000.
selgeltnägija valerka
12:39 09.07.2017
kui üks kindel lapp lasta oleks mõistlik juba roboti poole vaadata
....
13:13 09.07.2017
Peab vist üsna rikas olema, et üle paari aasta järjekordne paaritonnine masin osta. Minu vana käsimasin veel krooni ajal ostetud ja müdistab siiamaani. Korralikult puhtaks tehtud peale niitmist ja korpus veel täitsa kõva. Alati tasub osta korralik ja kallim, sest kui kulutad 10a jooksul 4000 või ostad kolm korda 1500 eest, siis lõppkokkuvõttes kulutad ikka rohkem. Tegelikult peavad nad muidugi kauem vastu kui paar aastat, sõltub muidugi omanikust- kui hooldada ei viitsi, siis maksa. Läpakas mul vist juba üle 5a vana ning käib ilma tõrgeteta. Maksis ka miski 400. Mõttetu on pidevalt midagi vahetada, aga majanduskasvule on pidev ostmine muidugi kasulik. Eriti välismaiste tootjate jaoks.
k...
16:41 09.07.2017
Kui tõhusalt tööd vaja teha, siis on selle odava Cubi jaoks kolme kätt- üks hoiab rooli, teine tõstab niidukit, kolmas reguleerib kiirust... Sel juhul võiks juba olla käsikast. Ja enne ostu peaks proovima istmel istudes tõsta niiduorganit- see peaks kergelt ja mugavalt üles tulema. Cubil ja MTDl on kang peaaegu selja taga ja väga raske. Ei tasu segi ajada Cub Cadetti ja Cub Cadetti- üks on tavaline odav MTD, teine aga tipptegija ja tihti igasugu testide võitja. Vihjeks- õigel Cubil on ees LED tuled ja USB pistikupesa... Kiika Stokkerisse, saad aimu.
td
21:37 09.07.2017
Mul mtd kasiniiduk 94a oma.siiamaani tootab,kere kova ja mootor ok. Osta korralik ja tugev asi ja kestab.
AGA SÕBRAD
21:47 09.07.2017
Miks keegi vahepeal husgvarnat ei maini ega soovita?
k...
22:20 09.07.2017
halloo, äsja ärkasid? Mitu artiklit juba jahutakse Mccullochist ja Jonseredist! Husqvarna on vaid oranži värvi. Kas tõesti keegi arvab, et värvus on niitmisel oluline? Ilmselt järgmine küsib Craftsmani kohta...;-)
looder23
11:23 10.07.2017
A mis see craftsman siis on? Midagi söödavat või?
kogemused
13:50 10.07.2017
Läheb neljas hooaeg sama Mäkiga (M145), ainult et 107cm laiusega, mitte 97.
Niidetavat pinda ca 8000m2.
Vahetanud olen õli ja ühe korra terasid. Rihmad, aku jms kõik originaalid siiani.
Tagurpidi saab küll niita, vbla see siis mingi viimase aja nõue ja ära keelatud kuskil nõukogus.
Kuna see mu esimene uuena ostetud traktor, siis midagi väga võrrelda või kurta ei oska. Vastupidav, liigub hästi edasi, kallakutel saab hakkama (mingi piirini loomulikult, kuppelmaastikul ei ela).
Kui kunagi peaks otsad andma, siis järgmiseks niidukiks mõtlen ise pigem raiderit. Vahepeal tundub, et enamus auru läheb puude-põõsaste jms ümber manööverdamisele.
Navara3000
14:23 10.07.2017
Korralikud masinad niidavad kõik tagurpidi, lihtsalt süütevõti peab teises asendis olema. Odavamatel seda võimalust pole
kogemused
15:55 10.07.2017
Jah, võti tuleb eriasendisse keerata (peale käivitamist nõks tagasi). Kui ei keera, siis niites tagurdada üritades suretab välja.
selgeltnägija valerka
15:59 10.07.2017
ja mõnedel peab peale ühe astme tagasi keeramist veel nuppu vajutama cubcadet gt1225
k...
21:24 10.07.2017
Craftsman on laeva mootoriga Bella paat. Aga muidu Huskvarna. viimaste aastate mudelid peaksid nüüd kõik tagurpidi niitma.
Ahfrs
23:20 10.07.2017
Nii, ostsin siis CubCadeti mitte mitte MTD.

Otsustavaks sai siiski raha, kuna CC ma sain veel soodukat ja lõpuks üle 200 euroo soodsamalt.
Ning muid faktoreid ma nende kahe võrdluses ei näinud... Identsed masinad, ning ma ei usu, et see 7.8Kw CubCadeti mootor nüüd nii nõrk junn on selle MTD 9.1kw kõrval, et tööd teha ei kannataks.

Nagu ma ütlesin, kõik on identne, milleks siis maksta üle 200 euro rohkem.. saan multši ja käru selle raha eest.

Aga, aitäh igasuguse info eest siin :D
Willem0
00:33 11.07.2017
Tõehetk saabub sinu traktori jaoks kevadel, kui hein on paks nagu müür võilillest ja muust värskest sodist.
jarru
08:36 11.07.2017
Ja miks ei mainitud ka seda, et millisel soovitatutest on peal surveõlitusega mootor? Kohler on 1 variantidest, minul 1 silinder ja kubatuur 597, võrreldes 344 kullokiga, nojah polegi miskit võrrelda tegelikult.
to to to
12:11 11.07.2017
Paksu heina niitmiseks on mõeldud ikka lattniiduk või kettniiduk.
....
12:28 11.07.2017
Kevadel tuleb õigel ajal peale lennata, mitte lasta kasvada põlvekõrguseks. Aga olen ka lasknud suvalist teeäärset kõrget kooslust ja närib läbi küll. Eks natukene tuleb muidugi nikerdada, see pole siiski muru.
selgeltnägija valerka
13:02 11.07.2017
.... (registreerimata) osadel on mõni niidetav koht suht kaugel ja sinna satutakse 2 x aastas ja siis tuleb teha heina murutraktoriga, muidugi see nõuab head mootorit , meil näiteks 25 hp
bingolotoga niitja
14:21 11.07.2017
eriline nostalgia on kuskile kolkasse 2 x aastas eksida.
....
15:15 11.07.2017
Einoh kindlasti leidub ka neid, kes panevad muruka kodus haagisele ja sõidavad kolkasse niitma. Ja niimoodi kaks korda aastas. Eks kõigil omad lõbud.
selgeltnägija valerka
15:22 11.07.2017
mis teha kui elad lõuna eestis ja suvekodu hiiumaal, kus ei ole sulast kes hoiaks suvekodu korras
....
16:05 11.07.2017
Mina loobusin sellise suvekodu soetamiset, sest lõpuks jõudis kohale, et mõned korrad aastas seal käimine ja töörügamine ei tasu ennast ära. Tüütan need mõned korrad pigem sealkandis elavaid sugulasi. Ja vahel aitan neil niita või muid toimetusi teha.
to to to
16:44 11.07.2017
Eks see meeletute platside niitmine üks rahvuslik spordiala ole. Aga mis sa teed kui nii palju erinevaid niidumasinaid müüakse. Nõuka ajal polnud niidukeid laialt saada ning kõikjal olid niitmata maja ümbrused ja platsid. Maal niideti oma koduõu vikatiga. Puuke ei olnud ka nii palju sest põlde mürgitati mõnuga. Nüüdsel ajal peab niitma sest puugihaigused ja madude pärast on ka kasulik.
....
17:22 11.07.2017
Eks ta paraku nii ole, et maja peab olema 200m2, sest siis saab talvel kütta ja naine aastaringi koritada ning maalapp vähemalt 10 000m2, pigem juba 20 000, sest siis saab ühes nurgas grillida ja ülejäänud lapil niita. Samas võta kipskülade maalapid ja nädalavahetustel üks suur võiduniitmine käbiki. Puhkepäevadest võid vaid unistada- mootorimüra nagu rallikrossil.
td
20:54 11.07.2017
Sober ostis traktori-haakesse kaiva 2m muruniiduki, et saaks paevaga oma 2h niita, mida muidu tegi 120cm murutrakaga kaks paeva,okonoomsem ka.
Igauhel omad hobid.
selgeltnägija valerka
21:55 11.07.2017
sõbral oli ju traktor olemas, aga kui traktor puudu siis ...........
Noo nii
22:38 11.07.2017
Hysgvarna murutraktor.Niita vaja 2hektarit muru.Aega läheb 3tundi ja kütust 5 liitrit.Minu arust täiesti normaalsed näitajad.
k...
23:07 11.07.2017
Ebareaalne. Mul läheb 4,5 tundi ja 6,5l pentsu-. kolm puhastust, üks hingetõmme ja üks tankimine.
looder23
00:40 12.07.2017
võrrelge traktoreid ja niitmis/sõidutehnikat, samuti ka murulappe. üks sõidab kiirelt siuhh-säuhh üle. teine laseb vaiksemalt ja korralikumalt. üks niidab jalgpalli väljakut, teine nikerdab ümber puude ja põõsaste.

Muudetud 12.07.17 00:44

jarru
08:12 12.07.2017
Ma ei saa siiani aru, kust võetakse selline mõte, et odavapoolse murutraktoriga peaks saama niita hektareid heinamaad? Sest isegi koduhoovis võtab veidigi mahlasem rohi terade pöörded maha ja osa niidetavast lamandub. Justnimelt, tõsisema töö jaoks on latt või rootor. Ja ei peaks ehmatama kõrgem hind, sest odavat seadet pidevalt üle koormates saad neid osta sama aja jooksul mitu. Kokkuhoid on seega näiline. Kui ise ei jaga matsu, oleks ju loogiline küsida nõu praktiku käest. Mitte segi ajada seadmete müügimehega, neil reeglina puudub kogemus, leierdavad netist päheõpitut, ja mis kogemust saabki olla mehel, kes jaksab elada vaid emalt päranduseks saadud paneelkorteris. Elu on karm, aga ebaõiglane.
ERMS1
09:13 14.07.2017
Väheke offtopic kuid mõningal määral haakuv...Mul on suvekodus ca 6000m2 niidetavat ala.Siiani toimetatud murutraktoriga ca 10 aastat.Et säästa "vanurit" ja ennast koormavast tööst(suvekodus käiakse siiski puhkamas) ja ennetada tõsisemaid remonte ja kulutusi sai soetatud pika kaalumise järel hoopiski 4+k€ hinnaklassi robotniiduk(Ambrogio).Paljud tuttavad väitsid ,et oled raha maha visanud ning kalli mänguasja soetanud.See selleks.Nüüdseks on see riistapuu oma 3 nädalat toimetanud.Kõik see 6000m2 on eeskujulikult niidetud.On tekkinud ootamatult rohkem vaba aega mis varem kulus niitmisele.Nädalas niidab keskmiselt 5-päeva.Korraga jõuab ühe laadimisega niita 12h.Rammusama muruga ilmselt 10h.Põhimõtteliselt on tegu robotlambaga kes sööb muru pidevalt iga päev.Traktorile jääb ka veidike tööd (metsarajad ja liigendatud lapikesed+käruga veod).Ma ei alahinda traktorite -raiderite võimekust ja otstarbekust kuid hetkel naudin investeeringut vabasse aega.
td
12:18 14.07.2017
Lahiajal lahebki see niitmine nagunii enamus robotile. kui muruniiduk vanadusse sureb ongi ilmselt jarg roboti kaes.
Viljandis lossimagede juures asuvates villades,tegutses isegi off-road rehvidega robot juba,oli paris asjalik jarsakutel kus kondidagi raske.
k...
16:48 14.07.2017
Mul käib ka naiska peale,et ostame roboti. Oleme mitmes kohas juba seda teemat uurinud kuid arusaamatuks jääb siiski, kuidas ta mul hoovi peal ümber hoonete hakkama saab. Ehk annab talle mõne väiksema lapi maja ees, kus on autohoov, liivakast ja mõned elupuud.
Nagu ma aru sain, siis roboteid on ka m itmesuguse tarkvaraga. Mõni jätab meelde, kust rada pidi viimati tuli ja niidab eksimatult sealt edasi. Teine niitis kaootiliselt nagu põrkepall.
k...
23:04 14.07.2017
kunnnn
09:32 15.07.2017
sellepärast tulebki osta normaalne robot, näiteks Husqvarna. Endal teist aastat üsna keerulises aias ja pole kordagi kuskile kinni jäänud.

Tegelt võiks keegi sellest teemast spliti teha, robotid on muutunud üsna popiks ja asjalik info vajalik.
.
10:38 15.07.2017
Traadiga mis kaevad maasse ,piirad oma ala. Ja niidab eximatult.
to to to
13:10 15.07.2017
Õppevideos on robotniidukil selline respekt kvaliteet-töökindla toyota vastu et kestvad kummardused ja lugupidamine :)
valdsf
01:38 13.06.2020
ka mul cubcadet hiina tehtud.. rooli lõtk 2 kuuga jube suur..mootor väga jõuetu..mõtetu ost ..
kukeants
22:30 13.06.2020
Cub cadetti on kahte sorti. Odav MTD ja Cub ise(XT). Kallim Cub olevat mitmete testide võitja... ei tea, palju nad selle eest maksid? Sama hinnaga Husqvarna grupi tehnika on tunduvalt läbimõeldum ja töökindlam.
nõnnamuudu
11:47 08.06.2022
Mul on väike Huskvarna 97 sm laiuselt niidab, 15 aastat igal suvel hektari niidab, mitte ühtki viga ega probleemi, mootor on tal Briggs ja Stratton.