Kellelgi ehk on kogemusi Turbo So Chic 1.6 115kW bensiin, automaat variandiga?
Kuidas on sõidumugavuse ja minekuga? Maanteesõit vs linnasõit? Ei oska Citroenidest midagi arvata, aga see konkreetne mudel on silma jäänud.
BMW pole väga selle mootori ehitusel kaasa löönud vaid ostnudki selle PSA grupilt lihtsalt sisse.
PSA grupi mootoreid leiab ju tänaseks kõikjalt: Citroen, Peugeot, Fiat, Mazda, Ford, BMW ja kindlasti veel...
Kui leiad diisli ja 6 käiguse automaadiga , siis suht kindel ost. Väga head mootorid. Ep6 bensiin turbokatel palju keti, turbo, õlikulu ja muid vigu, parem vältida.
Olen omanud Citroen DS5-t 2.0 HDI, täisautomaatkäigukastiga. Sõidetud sai kuskil 100 000 km ja selle aja jooksul käigukasti ja mootoriga probleeme ei olnud. Küll aga oli probleeme igasuguste vidinatega: uste allservas olevad hõbedased liistud (neid vahetati 3x garantiikorras välja, terve ring maksab kuskil 1000 eurot), pagasniku luuk ei tulnud kenasti lahti, 2 parkimiskandurit vahetati välja, parkimiskaamera lakkas töötamast, istmete mingisugused liistud, tuhatoos, kõikide uste stopperid (hakkasid krõksuma), amortide vahetus 80 000 km pealt jne. Midagi hullu ei olnud ja sõita oli hea.
Kindlasti soovitan diislit ja täisautomaatkäigukastiga. Hea oleks kui leiaksid garantiilise sõiduki :)
Mina olen olnud üle kolme aasta 1,6 bensiin, 2012 automaatkastiga, suhteliselt õnnelik omanik.
Probleeme on olnud (õigemini - moodsa väljakutseid. Tegelikke probleeme siiski suurt pole), kuid enamus asju tehtud ilusasti garantiiremondi käigus ära. Jahutusvedelik, õlikulu, kett vahetatud, sidur, automaatikat. Tean-tean, nimekiri tundub pikk, kuid kolme aasta jooksul olen vist korra nö tee peale jäänud.
Kuidas sõita ja omada on? Mõnus. Kindlasti julgen soovitada. Tegelikult pean endalegi uuema auto ostma, sestap müün enda oma varsti maha. Ühe võimaliku uue autona on kindlasti uuem DS5. Lausa esimene valik.
Aga vot seda Veho-asja eriti soovitada ei julge. See on tegelikult ka peamine põhjus, miks mingit muud automarki ja -mudelit sooviksin
Auto olnud üle viie aasta ning sõitnud 111000 km. Garantiiaja esimestel aastatel üht ja teist garantiikorras vahetati, aga peale seda auto OK ning hilijem probleeme pole olnud. Olen autoga väga rahul. Sise- ja välisdisaini poolest üks ilusamaid ja ägedamaid autosid, mida praegu müüakse.