Ford

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Focus C-Max 1,8 TDCI ei käivitu

hensu69
23:27 13.01.2018
Tekkis mingi suurem probleem. Nimelt käivitamisel vilguvad kõik armatuuri tuled ja ka esituled ja ka klaasipuhastajad lähevad iseenesest tööle. Käima aga ei lähe. Kohati on tunne, et külmaga tekkis kusagil elektriseadmetes mingi viga. Kas on kellelgi midagi sarnast ette tulnud, oskab keegi ehk nõu anda?
........
06:48 14.01.2018
.................
11:36 14.01.2018
Paluks ikka tiba rohkem juttu miks käima ei lähe ? ketrab aga ei lähe, starter plõksub või veab väga vaevaliselt ? nii võiks pakkuda sulle alates surnud akust kuni auto ajuni välja. Kui aku tühi ja enam vedada ei jõua siis hakkavadki igasugused tuled ja viled vilkuma, kellad viskab põhja jne jne jne.
hensu69
22:08 14.01.2018
Sai siis täna aku uus peale ja kütusefilter igaks juhuks ära vahetatud. Käima aga ei lähe, korraks nagu lubab, siis aga sureb kohe välja. Eks seal mingi elektri viga on. Homme läheb diagnossi, eks näeb siis mis edasi saab.
Mahno3
08:20 15.01.2018
Vanasti alustati sel puhul massiühenduste puhastamisest. Nii kere kui mootori küljes.
hensu69
19:21 18.01.2018
Käis mul auto elektriku juures, arvuti ei näidanud mingit viga. Täitis siis see mees mingi pumbaga süsteemi kütusega ära ja sai masina käima. Seisiski siis auto tema juures öö otsa soojas garaažis, hommikul läksin järgi ja masin käivitus ilusasti. Sõitsin pool päeva, tegin väikeseid peatusi, iga kord käivitus korralikult. Jätsin siis masina paariks tunniks õue seisma, lasin mootoril maha jahtuda, käivitasin uuesti, läkski korraks käima ja suri kohe välja. Ja enam käima ei läinud, lõi ette ka kirja engine system fault. Sama elektrik, kelle juures käisin, ütleb, et viga ei ole elektris, et ikka küttesüsteemis, et imeb kusagilt õhu süsteemi. Ma nagu väga ei usu seda tema juttu. Kui küttesüsteem tõmbab kusagilt õhu sisse, peaks sellest ka kütust lekkima. Helistasin korra ka esindusse, sealt öeldi, et toogu ma aga masin sinna, et põhjusi võib olla mitmeid. Esindusse ma muidugi ei lähe, see peaks olema viimane häda, nad ei paku seal nagunii õiget põhjust veale. Ehk kellegi on sarnast viga esinenud, oskab keegi ehk nõu anda?
r.r
07:38 19.01.2018
Mul oli sama viga,teise margiga,viga oli kütuse pumba relees.
hensu69
08:49 19.01.2018
Kas relee viga ei peaks ka mitte arvuti näitama? Järelikult ei oska vist kõik meistrid seda viga välja lugeda.
maakas5
16:18 22.01.2018
küte vajub tagasi-otsi ebatihedat ühendust. Ei pruugi alati lekkida
r.r
17:36 22.01.2018
Kas pump tööle hakkab,kui süüte sisse keerad,peab korraks lööma,seda on ka kõrvaga kuulda,kui ei kuule,võta kütte voolik lahti peale filtrit ja anna starterit,pane sinna otsa kust vooliku ära võtsid teine jupp voolikut ja ots pudelisse,ning anna starterit,küte peab tulema.
Aga.... .
20:54 22.01.2018
Kui ma nüüd väga ei eksi siis sellel autol ei ole paagis pumpa .Ja kui süsteem ebatihe, kütus tagasi vajub ja kütusepump kuivale jääb siis ta seda ise üles ei tõmba.Tulebki abivahenditega pump ära täita.Sama jama küttefiltri vahetusel kui filtrit ära ei täida.Olen ostnud mitu sellist autot millel paak tühjaks sõidetud ja enam käima ei ole saadud.Auto veetud esindusse ja vastuseks saadud et pump ja pihustid pe...s.Aga arvuti ei tea kas kütet on või mitte vaid ütleb et viga rõhus.Ega euroopas meistrid suurt midagi ise mõelda ei oska ja nii ta saia raha eest müüki pandi kuna remont maksaks esinduses tuhandeid.
hensu69
16:47 23.01.2018
Masin korras. Sain lõpuks õige meistri juurde, kes lekked üles leidis. Algselt lasi tõenäoliselt kütusefiltri tihendi juurest õhku sisse. Elektrik, kes vusserdas ja torusid lõikus, et süsteemi kütusega täita, tekitas veel paar lekkekohta juurde. Praegu torud kõik vahetatud ja tihedad, kütus enam tagasi ei vaju.
stammer
19:13 23.01.2018
Hea, et auto korda said. Õudne mõelda, et kui palju on soss-seppasid, kes ei taipa mittemuffigi, aga on nõus käed külge panema ja asja veel hullemaks tegema.
Egas muidu öelda, et kõige hullemad elektrikud on kraanaelektrikud ja kõige hullemad autojuhid on trassijuhid.
selgeltnägija valerka
19:22 23.01.2018
stammer (registreerimata) - egas saa elektriku süüdistada kui talle topitakse toitesüsteemi rikkega auto ja kästakse korda teha, mõistlik minna ikke kohta kus kõik erinevad meistrid ühe katuse all, täpselt nagu dentist ei hakka vähki ravima ei hakka onkoloog tavaliselt hambaid ravima