Kellegil kogemusi nende autodega, mõlemad aastast 2012. Kas 3. generatsiooni ML on töökindluselt paranenud ning kas nende kahe pidamiskulud on võrreldavad.
Polnud sellel esimese põlvkonnal ka väga viga midagi (eks ikka lapsevead ) ja rooste. Facelift oluliselt parem, 3nda põlvkonnaga kogemus puudub., probleem litsalt selles, et need esimese põlvkonna MLid pole mitte 220-280 000 sõitnud vaid pool miljonit + kilomeetrit. RX450h kohta kogemus puudub.
mis sel ml-l lagunes pidevalt.mul kahel tuttaval ja pole mingit probleemi.loomulikult õige läbisõiduga ja mitte itaaliast ,Prantsusmaalt läbi leedu.küttekulu ei ole loomulikult võimalik saavutada c-klassi tasemel,kuna kaalub rohkem ja kõrgem sõiduk
omal ml 2012 üles 190kw.
pole lagunenud ls 240000km
ainult 2 parkimisandurit vahetanud.
kere roostet sellel kerel enam pole
küttekulu keskmiselt 8.5 talvel 9.2
olen omanud paari ml ja ütleme nii ,et mb vajavad pidevalt putitamist ja jamamist.Kasti probleemid air maticu probleemid elektri probleemid ,mootoris igasugused õlilekked jne jne.ML kütusekulu diisel ca 13 liitrit ja ml 350 15 liitrit linnas .Olen ka omanud rx450 2009 ja nagu lexus ikka tegin hooldusi ja väga midagi muud ei pidanud tegema.Enne ostu lase esinduses üle vaadata.RX peaks olema suht töökindel auto ja saad öösel paremini magada ka .edu
Betoonjalaga mees suutis vabalthingaval diisel 1.6 40kw Golf 2 kuluks saada ka 10 sajale, kui ajudega sõites sai linnavahel 5ga vabalt hakkama. Sõidustiil ja võtted on määravad siiski. Kui öeldaks kuluks 13-18 on kuskil midagi väga mäda, kas autol või omaniku peas.