Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Raadio STAR FM-parim muusikavalik

volksumees101
21:10 30.04.2018
Mind pani seda juttu siin kirjutama nimelt selline asi,et tööjuures pean ma paratamatult ainult Seda kindlat raadiojaama hommikust õhtuni kuulama.(vastu mu enda tahtmist).Ilmselt pole ma ainus,kellele sellinePARIM muusikavalik ajab okse suunurkadesse.Kahe aasta jooksul on mul juba pähe kulunud,milline laul kõlab peale igivana reklaami.Muusikavalik on VÄGA piiratud ja kordavad ainult samasid laule.Veel segab ajusid,justkui parima raadiojaama pidev toonitamine.Muul ajal kuulan HIT FM-i -närvid puhkavad.Andke raadiotegijad andeks, aga ilmselt pole ma ainuke kapriisne raadiokuulaja.

Muudetud 30.04.18 21:50

Fqpood
23:05 30.04.2018
Star FM on konkurentsitult kõige saastam raadiojaam Eestis. Okse.
jormakas666
23:36 30.04.2018
star fm puhul ajab närvi see, et peamiselt mingid abba ja queeni lood on pidevas korduses. head vanad kultusbändid, aga kui pead kuulama söögi alla ja peale, siis hakkab ära viskama. tööl samuti on kõlar laes ainult star fm peal. autos kui kanaleid pimesi vahetad ja kuuled abbat või queeni, siis tead, et "ahah, star fm peale sattusin nüüd."
td
00:13 01.05.2018
Enamus jaamu n sellised kust võid laulud pähe õppida. Sky+ üks neist.
...
07:13 01.05.2018
iga asi viskab lõpuks üle kui pead seda küllastumiseni tarbima. raadiojaamade tööpõhimõte on väga lihtne- leida omale kindel kuulajaskond, kes seda prograami naudivad.
mina näiteks ei saa aru nendest, kes päevade kaupa elmarit kuulavad. tavaliselt on see ehitajate teema, kus objektidel päevade kaupa kõik radiojaamad mölisevad. kuidas need ehitajad üldse tööd veel suudavad teha selle päevast päeva aastast aastasse müra sees? mõni kuulab vist veel kodus ka seda.
looder23
08:17 01.05.2018
eks ta vist nii on iga raadiojaamaga kui pidevalt kuulad. ajateenistuses üürgas pidevalt meil power hit (oli vist selline kanal) siis oli täpselt teada milline laul pärast millist laulu tuleb. ju pannakse mingi fono kokku ja lastakse ketrama.
kui ise veokiga eestis sõidan siis hommikuti sky plus, pärast vikerraadio, ning õhtul retro fm. kui üle piiri sõitmist, siis üldiselt keeran nii raadio kui ka lällari kinni ja rahu maa peal. kuulan internetist vahest raadiot või muusikat. üldiselt harva. kui pikad kiirteesõidud, siis vaatan ka arvutist filme, aga see asi ka viimasel ajal soiku jäänud. saabki tiksuda omas mullis ja mõtetes kuni mingi hädaline jälle helistab.
volksumees101
09:03 01.05.2018
Star fm puhul veel selline väike nüanss,et mingis reklaamis oleks justkui suure rahvaküsitluse parimate hindajate kommentaarid a-la tobeda häälega naisterahvas teatab,et "KÕIK NEED LAULUD MIS SEALT RAADIOST LASTAKSE MULLE MEELDIVAD" mingi autos-sõites on ka jne...Muul ajal kuulan parem enda Cd-sid.
tiit_
10:25 01.05.2018
Kunagi lõpetasin selle raadio kuulamise kuna hakkas vastu eneseimetleja roosilehe rumalavõitu jutt. Aga on ta seal ikka veel alles või on vahepeal sule sappa saanud
vanasuss
10:46 01.05.2018
hetkel on parim raadio Rock.fm minuteada ikkagi
...............
11:37 01.05.2018
Star FMi playlist on väääääga piiratud, miks see nii on, ei tea. Vanu lugusi erinevatest kümnenditest on ju kohutavalt palju. Retro FMi playlist tiba laialivalguvam.
vata
19:50 01.05.2018
Hommikuprogramm on Sky Plusil siiski veel kõige parem, muusika valik HIT FM
volksumees101
20:57 01.05.2018
Just HIT FM,kahju,et Rannamäe loobus.
grigoori
22:45 01.05.2018
Eestis üldiselt ei olegi sellsit raadiojaama, mida võiks hommikust õhtuni kuulata.
Enamus jaamade playlist tundub koosnevat paarikümnest loost. Eriti naeruväärne on olukord, kui Sky+ pealt tuleb mingi äraleierdatud hitt, siis võid mürki võtta, et Uuno peale lülitades tuleb sealt sama lugu.

Raadio 2-s on vahest head muusikasaated. Rock.fm poleks ka paha, kui nende saatetehnika koos sellest tulneva helikvaliteediga poleks allapolle igasugust arvestust.

Spotify aitab üldiselt välja ja seda võib ka teemaalgatajale koos kõrvaklappidega soovitada.
samumeie
00:04 02.05.2018
Sest ajast peale kui Allan hakkas oma hommikuprogrammi ajal iga 20 minuti järel teatama, et nüüd tuleb Shanon suvi kestab veel, siis edaspidi kasutasin muid raadiojaamu. Ei tea, mis suhe tal selle suvi kestab veeliga on? Nüüd ajab see laul iiveldama.
---............
05:58 02.05.2018
Sky plussi kuulavad samasugused madalalaubalised nagu Kivisaar ise on.
...
06:25 02.05.2018
kunagi reklaamis kuku raadio ennast lausega: raadio mõtlevale inimesele. kas ka nüüd, ei tea, aga ju ta siis juba tookord andis mõista, et raadio ei olegi loodud mõtlemise arendamiseks, vaid taustaks igapäevaelule. ise kuulan autoga sõites vahel harva retro fm-i, üldjuhul sõidan vaikuses ning muus osas on seda tavalist müra ja infomüra niigi igapäevaselt liiga palju, seega puudub vajadus end veel raadioga piinata.
volksumehele
22:54 09.09.2018
Selle lause kohta "kõik lood, mis sealt tulevad, mulle meeldivad"- peale seda tuleb ALATI Ed Sheerani ine "I found a love"- see tänapäevane muusika on eriti jube. Ma kuulasin seni, kuni Kelk veel Sky+-is oli, nende programmi, selle Marisega suutsin seda kuulata 5 minutit. Nüüd kuulan hommikuprogrammi Star FM-i järelkuulamisest põhjusel, et saan muusika ja reklaamid vahele jätta- kes pagan küll selle playlisti kokku paneb?
Roosilehe saateid olen kuulanud vahelduva eduga alates 1993. aastast, kui ta R2-s oli.
Päevasel ajal on kas oma musa, Retro või Hit FM.
Muusikast rääkides- Powerit kannatas kuulata enam-vähem algusaastatel, praegu- totaalne pask, üksluine tampimine, kuigi reklaamivad end kui "parim tantsumuusikajaam"- HAAHAA.
MyHits- kui see veel Uuno oli, kannatas kuulata, praegu- sama saast nagu Power.
Sky+- muusikavalik totaalne saast.
Elmari, Kuku ja Vikeri sihtgrupi vanusesse pole veel jõudnud, kuigi Elmari tantsuõhtu on vahel päris hea, kui see pole just see jube 60-70-ndate naiivne lilledest ja liblikatest rääkiv muusika.
R2- vahel olen nüüd sinna peale isegi sattunud ning vahel on isegi ok.
Üldiselt on nii, et inimeste muusikamaitse ja korduva muusika suhtes on erinev, seegaminu arvamust ei saa ka kindlasti absoluutse tõena võtta :)
Täiega nõus!
00:54 10.09.2018
Tänapäevased raadiod lasevad mingi kümmet lugu päevas 20 x. Täiega ajab si*a keema. Sky+ võiks öelda, et olen lausa vihkama hakanud. Sealset muusikat ei suuda lihtsalt kuulata, nii et närvi ei läheks...totaalne ajuvaba pa*k. No, mis debiilikud sellist saasta küll kuulavad.
Sellist listide kordavat pa*ka lasevad pea kõik suuremad raadiojaamad.

Kes aga midagi teistsugust raadiot kuulata tahab, siis soovitan Äripäeva Raadiot. Sealne muusika igasugu huvitavate saadete vahele on teistsugune ja vähe korduv. Kahjuks levib vaid harjumaal ja Tallinnas.

Muudetud 10.09.18 08:16

Z
06:25 10.09.2018
...............
06:33 10.09.2018
Retro FM on hea raadio, kuid playlist koosneb samuti 100st loost mis käib päevast päeva.
Z
10:48 10.09.2018
DFM ;)
Retro FM on ka ok kui juba keskealine härra/proua.
Aga miski ei ole parem kui Spotify!
0luuk
17:32 11.09.2018
Raadio 2st teatud saateid, natuke Energy fm ja Hit fmi ka. Mingeid staar eff emme ja skai plusse pole mu jaoks olemas :)
Pikematel sõitudel rohkem oma tümakas ja lühikestel on vaikus.
nomeloman
18:50 11.09.2018
Kõige piinarikkam elu oli müüjatel ühes kaubandusketis, kus päev läbi lasti kõlada mingi siseraadio, milles iga kolmandaks lauluks (reklaamidega läbisegi) oli see va " Kauges külas"...
ehjah
21:35 11.09.2018
Retro-t sai ikka kuulatud eriti hommikul kodus toimetuste taustal. Seni, kuni nemadki selle hommikuse jutusaate kombe omale programmi panid. No ei sobi see kodusesse hommikusse, nii nagu ka teiste kanalite puhul. Et sisu kuulda pead jääma kuulama, aga pigem oleks parem toimetuste taustaks mõnus muss või rütm. Autos pole vahet, hommikul ja muidu klõpsid aga üle 1-2 loo muule jaamale. Jutumula ammendab end üsna kiirelt.
k...
21:55 11.09.2018
kauges külas- kaunis lugu ju. Mulle meeldib. Aga kui päev läbi kuulata siis kaob küll ilu ära...
janku janku
22:38 11.09.2018
Head raadiod peavoolu kõrval on ikka Marta FM, Ring FM ja Ruut FM. :) Ring FM puhul baari Annika üritab kogu Lõuna Eestit omavahel tutvusesaadetes leidma panna...tea, kas juba tuttavad kõik pole :) Aga Marta on jäänud peale Onu Bella lahkumist kõvasti lahjemaks....:(
Ilma irooniata...vahelduseks väga head jaamad, seal kus levib
bzzz
22:43 11.09.2018
Tallinnas ja ümbruses soovitaks 103.5 -RaadioTallinn. Parim list ja garanteeritud et neid laule teised jaamad ei lase. Reklaamiöja mõttetu mulina vaba jaam,täistunnil ainult uudised.Mulle meeldib.
Kaugemale Eestisse kahjuks ei levi.
k...
00:46 12.09.2018
Marta on tuntud muusikalise vahelduse poolest. Te kuulete poplaule, millest teil ilmselt aimugi seni polnud. Igatahes- väga hea.
Plönn
08:20 16.09.2018
Ma ei tea, kuidas teistele, kuid Star-i puhul häirib mind õudsalt veel see, et sealt tuleb jube palju hispaaniakeelset jama, a la Enriike jms. Sõna otseses mõttes ajab selline ine oksele. Aga eks see häda on siiski enamus raadiotes, et playlist on ikka hädine. Kunagi, kui Stockholmi vahel harva sattusin, tubdus olema hea tantsumuusikaraadio 107.5, kuid kui mõneks ajaks Stockholmi tööle läksin, oli nädalaga tõsine koll ees. Nii, mõtlesin, mis edasi- ohh, hea vana kooli rocki laskev Bandit Rock- jälle nädal ja kõik. Ei suutnud sedagi rohkem kuulata. Ning kuigi nii rock- kui ka tantsumuusika kuuluvad mu lemmikstiilide hulka, ei suuda ma siiski ka päevast päeva kogu aeg üht asja kuulata, sest vaheldust on vaja ja kogu aeg pole ühe stiili kuulamiseks ka tuju.
tiit_
19:34 16.06.2019
No vot. Seda poleks küll uskunud, et mees on ka veel roolijoodik.
volksumees101
21:06 10.02.2021
Tegu on Netiraadioga.Hinnake Seda ja andke tagasisidet
Krisos-toomus
09:32 11.02.2021
Hitmix on super raadio. Head vanad ja vähem vanemad lood. Kuulan seda tööl taustaks ja autos samuti läbi automaki. Lood ei kordu nii tihti kui seda on My Shits või Star FM-s. Nädalavahetuse tantsumuusika programmi pole jõudnud veel kuulata. Kuuldavasti pidi ehtne retro-laks olema.
Focus MK 2,5 - 2010
10:58 11.02.2021
qp
22:54 12.02.2021
Autos tihti raadio Star-FM-i peal. Kui Allan ära läks, kadus eetrist ka kohustuslik iga poole tunni tagant "Kui suvi kestab veel". Ei tea kast tal mõni lähisugulane seal ansamblis? Igastahes see tüüp, mingi andres vist, kes Roosilehe asemele tuli, ei meeldi üldse, tihti probleemne ja tüli noriv tüüp teiste suhtes seal stuudios.
Tantsi mis sa tantsid
01:01 13.02.2021
StarFM laulude kvaliteet on ka huvitav, mõni on vist ise youtubest alla tiritud.
Ikka paras saast.

Parim on ikka ELMAR.

.
08:53 13.02.2021
sky pluss muidugi kordab 20x päevas oma lugusid,see selleks ega see muutu. Kui Hirmo tuli hommikuid tegema siis peale seda on kõik muusika nii tema..maitse järgi ja kindlad tegijad saavad promo koguaeg.
Huvitav kas Hirmo ise aru ei saa kui läbinähtav see on. Muusika maitse peale selle.
Ossu41
09:18 13.02.2021
Kuku raadio muusikavalik on väga hea, ise kuulan Kuku raadiot enamus aeg iga päev ja enamus saateid on hea kuulata, aga kas teie kuulate Kuku raadiot ja kuidas muusikavalik seal meeldib?
Igale oma,
10:41 13.02.2021
aga retrolaks tuleb Retro Fmist.
qp
11:42 13.02.2021
Lõuna-Eestis liikudes on mul raadios salvestatud Radio Skonto lätist. Peavoolumeediasterinevat muusikat laseb ka põlvakate Marta kuid selle helikvaliteet ja helitugevus on äärmiselt nigelad.
Kõige tüütavam ongi see kui sa sõidad 3 tundi jutti ja selle ajaga oled ühte ja sama mitte just kõrvu paitavat laulu kuulanud oma 20x !
vanames
12:55 13.02.2021
Ainus veidi kuulatav on Retro FM aga ainult seni kuni hakkab jälle mingi ladina ameerika , Enya või Suzanne Vega soigumine. Tundub et neil mingit 100 lugu vist ongi ja neid kedratakse hommikust õhtani.
Äripäeva raadio muusikavalik on hoopis teistsugune ja enamuses kuulatav.
Aga üldiselt tuleb muusika hoopis 128GB mälupulgalt FLAC ina, 80-90 ndate Rock ja Italo disco ja ei pea närve rikkuma :))
qp
22:54 13.02.2021
Meeleolu loovat muusikat kahjuks juba ammu ei lase ükski raadiojaam peale selle lätlaste oma. Minu muusikat ntks Stive Morgan, pole veel raadiost kuulnudki.
Retrolax
22:30 02.06.2021
hitmix on praegu ikka vaieldamatult lemmik, kahju et Eestis nii raske FM sagedust saada on.
Karuqe
07:27 03.06.2021
Hitmixi soovitan soojalt. Hea kaaslane pikematel autosõitudel.
Eriline maius on muidugi reede ja laupäeva õhtused tantsumuusika programmid.
Näiteks läbi EE Radio äpi toimib ideaalselt Android Autoga.
Meil praegu FM-is levivad jaamad on lihtsalt mõttetud.
ar2016
18:04 06.05.2023
mina kuulan DAB+ raadiojaamu Raadio DUO GREATESHITS
https://digilevi.ee/digiraadio/

Muudetud 06.05.23 18:05

khm
20:54 06.05.2023
Enamik eesti raadiojaamadest pole üldse kuulatavad just oma lolli möla ja eetri täisrääkimise oksega. Kuku, Retro FM, veidi Relax FM on veel kuulatavad, ülejäänud võiks olemata olla.
siberia
23:04 06.05.2023
Hommikune lolli möla ajamine on ülemaailmne häda. Eestis olen ma viimases hädas proovinud Klassikaraadiot kuulata . Selle häda on jälle et kas teema on nii diip et järg kaob käest või siis kuulad ja kuulad ning silm vajub rooli taga looja.
Ida-Eestis kannatas kuulata Kingissepa saatja Doroznoe radiot mis hea ilmage peaaegu Kohtla-Järveni kostis. Soomes pole midagi. Ainuke ilma saatejuhtideta raadio mille olen leidnud oli Top 51- oma kõva 30 laulu mida 24/7 kedrati. Kaks kuud kannatasin ära ja siis kustutasin jaama raadio mälust.

Kui saaks niisuguse jaama kus pole saatejuhte kuid muusikat seinast seina ilma pidevate kordusteta siis minu poolt kast õlut ja tegijatele igakuine sponsorlus :)
ulm
23:33 06.05.2023
äkki oleks aeg siis spotify’d kasutama hakata? kuutasu pere peale on 12 euri.
anna teada kuidas kasti õlut kätte saab!
Ants maalt
11:31 07.05.2023
Ei peagi midagi maksma. Telfis nett sees, autoraadiol on 1 nupuke ja sinna vajutades leiab raadiojaama üles mu telefonist. Chilltrax.com Tuleb sellist muusikat mida meil ei leia.
Star FM pole ammu enam see, mis B3 oli omal ajal. Puusepa möla ei kannata kuulata. Ometi hommikul see jaam mu autoraadios mängib.
Td
11:40 07.05.2023
Parem kuulan jutusaadeid kui mingit mõttetut muusikat 24h mis ainult väsitab. Järelkuulamisest leiab ka palju häid asju.
siberia
13:34 07.05.2023
Minumeelest need spotify-d ja asjad eeldavad suht stabiilset netiühendust?
Mure on selles et pikemalt sõites kaob vahel telefonilevigi ära. Jutusaateid võib olla hea kuulata kuid just selles on kühvel et pöörad tähelepanu korraks mujale ja kus see järg nüüd oligi :) Mingi tümakaga pole erilist vahet - läheb sealt edasi kus pooleli jäi.
No mälukaart 2000+ looga käib kah ja on mul ühes autos kaasas. See on tegelikult hull töö nad välja otsida ning salvestada. Mängima võib panna muidugi suvalises järjestuses.
Siiber juba
15:37 07.05.2023
Oskab keegi öelda milles jama võiks olla. Pooled radiokanalid üle päeva sahisevad. Näiteks retro FM ja star FM. Mõni päev on ok, järgmisel päeval ainult sahin. Autoks muidugi Ford
Marko
15:45 07.05.2023
Esita oma küsimus remondi- või audiopeatükis!
ulm
20:55 07.05.2023
siberia,
spotify laeb ennast natuke alati ette alla, nii et kui peaks korraks ka leviauku sattuma, siis mängib edasi.

lisaks on võimalus omale lood ka alla laadida ja endale ise listid teha jne. siis ei pea üldse kuulamise ajal ühendust olema.