2000a grand cherokee 3.1 103 kw.Ühel heal päeval käivitus korraks ja siis suri välja.Nii viis-kuus korda järjest.Natuke seisis siis proovisin uuesti ja nüüd ei lähe üldse.Praegu süüte sisse keeramisel ei hakka eelsüüte küünalde tuli põlema,kütte seier ei tõuse,näitab tühja paaki.Aknad ei tööta.Midagi vist oli veel.Jäid ka armatuuris märgu tuled põlema süüte välja keeramisel.Võtsin aku juhtme maha.On kellelgi midagi sarnast juhtunud või oskab midagi arvata kus viga otsida.Ja kus asuvad küünalde kaitsmed ja relee?
Küttes viga pole.Ikkagi mingi elektri jama.Kuna süüte sisse keeramisel paljud asjad kadunud(küünlad,näitab tühja paaki,aknad,peeglid,katuse luuk ei tööta,).Kui süüde sees siis natukse aja pärast lõõb ette check gages kirja ja üleval paremal ümmargune ring võti sees ja kriips peal?
On kellegil veel mõtteid kus viga otsida?Nüüd pooled elektri asjad ei tööta.Raadio vahel mängib,vahepeal võtab tuled lihtsalt plinkima.Tundub,et mingi juhtmestiku viga.Kus ei leia üles.
Kas said asja tööle, mul sama jama, keerad süüte sisse,nii 5sek. aknad töötavad, siis jokk, raadio nupud roolilt ei tööta, armatuuris, tuled põlevad ja seierid kukuvad nulli.
Kui immo oleks, siis ei käivituks lihtsalt või sureks kohe välja. Kuna hunnikuga teisi asju ka ei tööta, siis panustaks ka massi puudumisele. Keremass näiteks. Käivituskaablitega saab proovida.
Kaableid proovisin, tolku polnud, süüteluku vaatasin üle, kõik voolud jäävad ilusti peale. Ei tea nüüd kust edasi minna, kui süüteluku võtit enda poole keerata siis hakkavad aknad ja raadio ilusti tööle, kas kellegil pole siis sellist kala olnud.
Nii, olen asjale lähemale jõudnud, kõik kaablid ja pistikud on korras, aga ikka ei tööta, kui auto on viludas, siis kõik töötab, jätad praegu pooleks tunniks päikese kätte on jokk, olen nüüd proovinud seda 3 korda, ja nii on. Kas kellelgi on mõtteid?
Mul kunagi trikitas samamoodi üks vanem itaallane. Palaval ajal kasutada ei saanud, jäi kohe seisma, õhtul jahedas oli kõik kombes. Asja lahendas süüteploki vahetus, no ütleme aju. Proovi suruõhuga erinevaid asju jahutada, ehk saad pilti selgemaks.
On kellelgi siis skeemi jagada, tahaks asja jonksu saada, kapoti all viga olla ei saa, kuna mootor töö teperatuuri juures ja viludas töötab, vist kuskil armatuuris.