Tere.Hoiatan kohe ,et olen jah naine ja autoga vaid nädala jagu sõitnud ja ei saa kuidagi aru kuidas parkimiandurid töötavad .karjuma nad ei hakka aga peegli ülaosas jooksevad mingid tulukesed ühel poole l ja teisel r ehk siis vast left ja right .Auto esinduses oli esimene aeg juulis niikaua ehk oskate öelda kas need salongipeegli küljes olevad tulukesed on kuidagi parkimianduritega seotud.Pean ma neid jälgima parkimisel või peaks ikka esinduses mainima et andurid häälega märku ei anna
Need tuled näitavadki kaugust objektini, palu keegi appi auto taha liikuma, siis saad aru mis tuli millist kaugust tähistab. Test siis seisva autoga, aga tagumine käik sees, et süsteem töötaks :-)
Ei ole konkreetse süsteemiga tuttav, aga mingit helisignaali võimalust ei pruugi olemaski olla.
Kasutusjuhendist võiks abi olla. http://www.ownersmanualsforcars.com/manuals.item.2981/Peugeo
t-407-Owners-Manual-2005.html
Ma arvan, et kui tegemist on originaalvarustusega, siis helista mõnda peugeot esindusse ja nad seletavad sulle asja ära. Nii palju nad ikka oma kliendi jaoks teha võivad.
ilmselt ei ole tegu originaalanduritega, need teevad ainult helisignaali tagakõlaritest, vastavalt siis kas paremalt või vasakult. Suure ekraani puhul näitavad ka kujutisi, kuid sellisel mudelil seda ilmselt ei ole.
Keera süüde sisse, pane tagurpidikäik sisse ja mine kuula kõrvaga, kas andur vaikselt plõksub. Toimiv andur plõksub, mittetoimiv ei plõksu. Selle järgi saab tuvastada pool probleemi. Kui anduri vahetus ei aita võib olla juhe katki või muu elektriline viga. Ebayst ostsin ise näiteks 5 euroga ja toimis peale vahetust. Vahetada on lihtne, tõmbad anduri välja, võtad pistiku küljest ära, paned uue anduri ja lükkad pessa tagaai. Aftermarket andurit on eriti lihtne vahetada. Originaali võib nõks keerulisem olla. Siis on abi esinduses või muul töökojas. Edu!