Ford

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Ford Mondeo 2008 Universaal

Lauri8282
10:15 24.07.2018
Tere.
Ford Mondeo 2008 tagaluuk lakkas töötamast.Kui kesklukk peale panna ja avada ei tee midagi,kui signalisatsioon peale panna ja avada ei tee samuti lahti.Tagaluugi nuppu vajutades ei tee midagi. On kellelgi kogemusi sellega ja kas ise ka saab kuidagi avada või vaja asjatundja kätt?

Ette tänades
Lauri
allemann11
11:02 24.07.2018
Kas puldil või võtmel nuppu ei ole, mis laseb avada pagasiluuki? Minu 2008 mondeol on võtmeta sisenemine ja puldil on nupp mis kahe järjestikku vajutamisel avab ainult pagasiluugi (seda siis lukus ustega). Kui luuk sedasi avaneb siis on viga ilmselt luugil olevas nupus, mis antud autol väga haruldane viga ei ole. Kui mitte siis võib viga olla lukus või mõnes kaitsmes-juhtmes.
Lauri8282
11:09 24.07.2018
On küll avamisnupp. Proovisin vajutada ühekorra ja lahtiste ustega. Proovin siis kinniste ustega ja kaks järjestikku korda vajutada.
Tänan vastamast :)
...
11:21 24.07.2018
pane uksed kinni ja puldist lukku ning vajuta siis pagasi avamist. minu mälu järgi polnud seda vaja 2x vajutada, sest selleks see nupp mõeldud ongi ja piisab ühest korrast. kui ikka midagi ei tee, siis kas juhtmepunt luugi ja kere vahel katki või lukk ise otsad andnud.
Mondeo omanik
13:05 24.07.2018
Tõenäoliselt on tagaluugi luku juhtmestik kuskilt katki, see pidada olema tüüpviga. Fordi foorumist fastford peaks leidma infot. Targemad ja julgemad saavad ise tehtud. Mina nii tark ja julge ei olnud. :-)
Endine mondeo omanik
13:50 24.07.2018
Pane uksed lukku,prooviavada tankimis luuki kui se on lahti,siis on kõrvalistuja jalgadejuures olevas kaitsmeplokis kaitse läbi.See on nendel üks tüüp vigu ja seda pole kirjas kuskil et tankimisluugi ja tagaluugi kaitse sama.
Lauri8282
15:05 24.07.2018
Proovisin kõike varjante peale viimase soovituse kuna pole enam auto juures aga proovin ka selle ära. Ei plõksunud ka relee kusagil. Tegin ka sellise avastuse, kui võtme puldist panna kesklukk peale siis jääb juhiuks lahti aga kui panna signalisatsiooni puldist siis lukustuvad kõik uksed..Olen värske omanik ja varem pole Fordi omanud.

Tänan soovituste eest.
allemann11
15:37 24.07.2018
Täitsa kindlalt 2x. See isegi puldil kirjas
1nipp
09:05 29.07.2018
Tegelikult võid proovida ka nii, et vajutad puldil ainult 1x pakiruumiluugi nuppu ja siis proovid avada luugi enda küljes olevast nupust. Tegelikult peaks saama ka nii. 2x vajutades lihtsalt teeb plõksu ja peaks lahti viskama ainult rohkem. 1x vajutades jätab avamisrõõmu sulle 10 sekundiks vms. Ilma et alguses tulesid vilgutaks jne. Seda viimast varianti kasutan ise.