Mul on veel vanem , 2002 aasta lõpu Toyota ja sama mootoriga ja olen korra vahetanud pihusteid ja muidugi liikuvaid osi. Masin on vaga vastupidav, ei roosteta ja väga õkonoomne. Olen väga rahul.
Saksamaa on küll imedemaa ,diiselautoga sõidetakse 19 tuh aastas...
Kui tahd töökindlat autot ,siis see küll ei ole TOYOTA diiselmootoriga .
Need tossavad mööda linna rigi paks suits taga ,enamustel pihustid tuksis .
omanud 2007a mudelit 5a. Vahetanud pihustid kuna auto sai solki. Selajal said kõik sealt tanklast solki. Muidu kulu detailid. suureks plussiks pagasnik kuhu mahub väga palju kraami k.a ratastool ja küttepuud.
Lihtsalt enne osatu lasta esinduses kontrollida. kindlustusjuhtumid Lkf.ee
Kõik sõltub eelmistest omanikest ja 100 st muust nüansist. Sellises vanuses pole see mark enam eriti oluline. Võid saada ideaalse auto aga võid kohe ka teise auto hinna remondiks laduda.
LS on keritud, Diisel avensis on saadanast. Ei kesta nagu sakslane ja japsi pihusti hind on ulmeline. Kui on just vaja toyota kärakat siis bensukas, vaata parem mõni Honda bensukas,.
Eks neid ole ka mis sõidab tõesti vähe saksas, kuid neid on niivõrd vähe. Jaapani auto võib isegi olla, sest neid ei osteta pikkadeks sõitudeks (niivõrd ebamugav)
Küll aga pole mingi ime kui saksa autoga sõidab mõni sakslane juba 100 000 aastas ja on ka nähtud täieliku esinduse ajalooga diisel sõidukit mis sõidabki 20-22 000 aastas.
Ametlik statistika ütleb, et aastal 2002 oli keskmise saksa sõiduauto aastane läbisõit 13500km, aastal 1993 oli see 14200km, seega trend on pigem langev. See, et meil siin huiarid müüvad saksa masinaid, mis uhavad aastas 40-50 tuhat km sõita ja nimetavad seda veel tavaliseks, on täielik jama.
Muidugi asi selles ka, et näiteks 100 tuhandeni sõitmine sellisel keskmise sakslase moel võtab oma 7 aastat ja meie targutajad ju nii vana massinat enam ei vaatagi... veel vähem on nad nõus selle eest normaalset hinda maksma.
Iga 2-3 aasta tagant autovahetamist teeb väga väike protsent saksa autoomanikest ja nende käest üldjuhul korralikku masinat ei saa.