Mazda

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Mazda 6 2007a. udutuled ei põle ja...

kiado
21:41 07.08.2018
...suunatulede asemel hakkavad vilkuma ees parktuled mõlemad korraga. Taga vilgub see suund normaalselt mille sisse lülitad, teine vilgub õrnemini. Ja udutuled siis eest täiesti kustunud. Paar korda nüüd on läinud ise korda max. üheks päevaks ja siis jälle pekkis. Ükskord oli kõik korras u 5 min. Mis see võib küll probleemiks olla? Kas keegi teab?
PS
23:06 07.08.2018
Ma oma lolli peaga kahtlustaks seda suunatule kangisüsteemi. Kontaktide viga. Võib-olla annab ise lahti võtta ja vaadata, mis seal sees toimub või hangid kohe uue..
jussike333
09:38 08.08.2018
...pakun nn "massiprobllemi" tuledes enestes, st kere ja tuledevahelist
rapunsel
22:18 26.10.2018
mu autol sama teema. lambist lähvad kõik udutuled põlema. kui vajutad suunda (nt paremale), siis õrnalt on näha et parempoolne õrnalt vilgub. vasakpoolne põleb koguaeg. kui samal ajal lülitada esimesed udutuled siis nood hakkavad vilkuma.
mingil hetkel iseenesest saab korda.
milles viga või kust peaks viga otsima?
zxr
08:13 26.04.2019
Sama teema siin.Kui suund sisse lülitada-hakkavad gabariidid örnalt hõõgudes vilkuma.Korraks sai asi ise lambist korda.
kahtlustan massi (-) puudulikku ühendust.Ei tea,kas on tüüpviga?
Suunalüliti kang peaks korras olema.
maaks
09:02 26.04.2019
2007a autol ei ole ühtegi tüüpvida - kõik on vanusest tingitud tavalised vead :-)
Kirjeldus viitab 99,9% massiühenduse puudulikkusele, seega vaata pistikud ja ühendused üle, need võivad aja jooksul soola mõjul olla oksüdeerunud.
EDIT: Testimiseks võid aku - klemmilt panna ajutise juhtme tule - klemmini, kui siis kõik OK on kindlasti üldise massiühenduse viga.

Muudetud 26.04.19 09:04

mustu100
17:54 10.03.2020
Tere, kuidas te probleemile lahenduse leidsite? Mul endal on täpselt sama jama ja ei oska enam midagi ette võtta.
Kiados
18:13 10.03.2020
See viga oli juhtemstikus kui õigesti mäletan. Väga roostetas see mazda 6 ju ja seoses sellega olid ka paljud juhtmed mäda ning tekkis kuskil mingi lühis vms. Korda tehti autostaabis mustamäel.