Teema järgmine: süütevõtit keerates lööb armatuuris põlema immobilaiseri tule (süütevõtmel rist peal) starteri võtab järgi, aga auto ei käivitu. Teist süütevõtit pole. Võtmest kesklukk töötab.
Kas viga võib olla süütevõtmes (näit patarei pole piisavalt täis) või süütelukus asuvas immobilaiseris?
Kas käepäraste vahenditega, ise endal on midagi teha võimalik või tuleb auto aju arvutiga ühendada?
Kas võib piisata veakoodi maha võtmisest?
Kui aparaate vaja, siis oleksin huvitatud kesk-eestis asuvast spetsialistist või Tartu või Tallinna omast, kes on varem täpselt sama veaga tegelenud?
Olen mingite avutispetsidega suhelnud, nende väitel sellised netist tellitud hobi seadmed ei aita ja tuleks esindusse minna?
Youtubest vaatasin, väga targemaks ei saanud.
ennem kui ei tea mis viga, ei saa midagi teha, kas on võtme chip midagi unustanud või on laiali vastuvõtja või moodul, nii et vii aga töökotta, Tartus kas Dia, või Autodiagnostika jne, ise pead kokku leppima kelle juurde veeretad või kes viitsib sellega tegeleda
Oli täpselt sama teema minu 407 2.0 d sw. käis siin, seal keegi asjale pihta ei saanud. Lõpuks viisingi esindusse, viga leiti ja asi oli võtme kiibi lugejas mis asetseb süüteluku ümber nagu ma aru sain. Koos diagnosti, varuosa ja vahetusega oli summaks 333 eur kui pole veel asja korda saanud kirjuta ja võin uurida täpsemalt mis jubinaga tegu oli. Aga noh neid vigu võib ka teisi olla, võtme unustamine üks neist vigadest.