Kasutusel pult Telestart T91. Autol kliimaseade. Puldile vajutades punane tuli vilgub mõnda aega aga ahi käima ei lähe. Mingist juhendist leidsin, et alustada võiks restardist: http://www.autokataloog.ee/files/9031/W1011/User-guide/u--W1
314635A--kasutusjuhend-webasto.pdf
Paraku aga ei leia kaitsmeid üles. Pildil oleval seadmel on aga ainult üks 1A kaitse. Kus võiksid ülejäänud olla? Seade on ise salongis. Mingi seade on ka kapoti all (kas on Webasto ome, ei tea).
siin jälle järjekordne ullike, tahab infot millegi kohta, aga ise algandmeid ei anna, panin kaarte ja veeretasin kuuli, andis tulemuseks et kütusepump on õdagul
ahjaa automaailma soovitatum restart on akuklemmide eemaldamine ja aku autost vähemalt 50m kaugusele viimine ja siis on veel soovitav juhtmed omavahel lühistada et igasugu lüüdid pingest vabastada
Valerka pakutud variant ahju vigasest kütusepumbast on vaid üks näide variantide loetelust mis seal viga võib olla. Nagu siin juba soovitati siis alustada tuleb ahju diagnostikast.
pump on viimane asi mis ahjul lendab.oli pea 20 a vana peal,mis käis talvel iga tööpäev u 7t ja seda minu käes vist 6-7 talve,õigemini kui juba alla 10c. lõpus oli ahju rem ja lihtsalt ei suutnud õhku välja lüüa või kütet ülesse tõmmata.
Kaitsmed on nüüd leitud ja reset tehtud. Kaitsmed siis aku juures, aku salongis. Peale reseti hakkas seade tööle. Juhendis olev märkus, et kohe kui kaitse on tagasi pandud läheb seade tööle siin ei kehtinud. Seade läks tööle puldist. Ju siis on erinevad seadmed ja lähenemisviisid.
Minu Webastol oli kütusepump esimene asi mis läks, siis tsirkulatsioonipump, küünal koos põletiga jne. Hooldust tuli teha igal sügisel. Kui kaitse on väljas või läbi on see ikka tavaliselt põhjusega nii. Kui probleemi välja ei ravi siis restart on lühiajaline lahendus.
Kui vanad teil Webad siis on, et koguaeg midagi läbi läheb? Mul kahel autol, ühel 15, teisel 14a vanad ja pole midagi näpitud. Küll aga on sama vanal Eberspächeril üks kord sisu vahetatud ja paar korda mingeid pumpasid.
Minu viimane webastoga auto oli 10a vana VW. Pulti polnud vaid reageeris sügisel temperatuuri peale. Ostsin juhtme millega sain ise ahjule diagnostikat teha, et ei peaks iga kord kallist raha töökojas välja käima.
Nagu igal aastal siis tõenäoliselt ka nüüd kui temperatuur langeb +5-st allapoole on foorum varsti õnnetuid täis kellel ahi millegipärast ei käivitu.