Renault

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Renault R-Link2 ja Waze

avo4
20:18 18.10.2018
Tere ,
Tekkis küsimus et kuna Meganeil 2017a on peal r-link2 8,7 tolli ekraaniga navi ja carplay,siis peaks peale iphone os 12 pealelaadimist tööle hakkama ka waze mis on nüüdsest automaatselt kohe nähtav carplay ekraanil.
Kui aga wazega sõitma hakata siis jääb waze oma kulgemisega kogu aeg järjest rohkem maha ja umbes 10 kilomeetri pärast tuleb ta oma juhistega ligi kilomeeter tagapool .Peale kõike seda muutub puutetundlik ekraan carplayl aeglaseks ja hangub,nupuvajutused mõjuvad alles 5-10 sek. hiljem ja kui oled selle jooksul rohkem kui korra vajutanud kukub erinevaid ekraane suvaliselt vahetama.Põhimõtteliselt hangub süsteem ära.Tarkvara versioon on raadiol 3.3.16.946.Versionn on hetkel viimane ja ei ole uuendatav.
Huvitab et kuidas teie renoodel see toimetab,kui üldse.
Keegi olevat isegi Tallinna esinduses väitnud et see ei peagi töötama meie regioonis.
reijo824
10:32 12.11.2018
Poovisin ka kohe peale seda kui Waze Carplayle lisati ja mul täpselt samamoodi nagu kirjeldatud.
Google Maps töötab ilusti. Usun, et see Waze või Carplay või mõlema kokku viga.
avo4
09:36 14.11.2018
Aasta lõpus pidi tulema uus tarkvara raadiole,eks näis kas siis saab korda.
reijo824
15:22 26.11.2018
No jääme siis seda uuendust ootama. Kuigi ega ma seda Carplayd ei viitsi niikuinii kasutada, tüütu seda juhet vedada pidevalt telefonile taha, R-linki enda navi töötab väga ilusti ja kaameratest ning ummikutest ka teavitab aegsasti. :)
avo4
21:39 23.01.2019
võibolla huvitab kedagi veel
esindusest abi ei saanud,uuendasin ise ära r link2 versiooni 3.3.16.946 sain uuemaks 3.3.16.966
selliselt lehelt saab alla laadida ja paigaldus pole keeruline.
https://easyconnect.renault.co.uk/software-upgrade/r-link2
Paraku sellest mingit kasu polnud,waze ei tööta endiselt.
Aga noh tarvara sai uuendatud.
Kunnnn
07:51 24.01.2019
Carplay mängimise ajal ju auto ekraan näitab ainult seda pilti mis telefon talle saadab. Ehk kogu töö teeb ära telefon. Kui midagi läägib, siis otsi viga telefonist.
avo4
16:16 28.01.2019
Olen proovinud ka teist telefoni mis Skodas töötab aga Renaultiga ei tööta.,seega see variant langeb ära.Isegi erinevaid originaalkaableid olen proovinud.
Kunnnn
17:10 28.01.2019
Kasuta siis androidi