Citroen

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Citroen C4 Picasso 2007

kallem53
11:48 08.12.2018
Sai äsja ostetud, hakkas meeldima just oma eripärasuse tõttu võrreldes isegi teiste uuemate sõidukitega. Hetkel sõidetud ca 1000 km ja esmamuljeks oleks, et...iga sõidetud km on nauditav selle autoga olnud. Hetkel kõik enam-vähem toimib, soojaks läheb, helisüsteem ja raadio on parim, mida siiani üldse olen oma autodes kohanud. Kütuse kuluks keskmisena ca 5,6, mootor ka siiski 2.0/100KW. Minekut on samuti piisavalt igas olukorras. Edasi on näha, kuidas vastu peab.

Muudetud 08.12.18 11:50

...............
12:36 08.12.2018
Ühesõnaga sa pole kunagi saksa autoga sõitnud ega omanud. MB Harman-Kardon helisüsteem on hea, samuti Bose ja BMW HI-fi. Mine kuula kuskil ja saad aru et picassos on sul köögiraadio.
Aga tore, et sa oma rõõmu jagad seni kuniks seda jagub.
kallem53
11:04 10.12.2018
Tore, et avastasid minu värske postituse ja vastasid samuti.
Niisama lahmida pole mõtet, ise asjas veendumata. Muide, minu eelmine masin oli kah MB, mitte kõige uuem küll :) See oli jah minu isiklik arvamus heli kvaliteedist minu värskemas autos, Exclusive varustuses. Endal on olnud autosid x tk ja teiste omadega olen kah sõitnud nii ise kui kaasa, nii et võrdlusmomenti on piisavalt. Muusiku kõrv peale selle!

Muudetud 10.12.18 11:11

kallem53
09:23 11.12.2018
Jõudsin eile pikemat otsa sõites sellisele mõttele, et sellel autol on üks "suur viga": sõita on niivõrd mugav, et ei taha enam roolist lahkudagi :) Vabalt võib sõites nautida isegi Klassikaraadio kontserti raadiost, rääkimata siis tümpsulisemast muusikast.
kallem53
09:23 11.12.2018
Talvistes oludes sain keskmiseks kütuse kuluks 5,2 L/100, sh ka fooridega linnas sõit.

Muudetud 11.12.18 09:27

AntiOpel
11:00 11.12.2018
Noh...palju õnne. Aga kas tõesti on siin koht päeviku pidamiseks?
Selle muusika koha pealt- no eks maitsed ja kõrvakuulmine ole erinevad- aga jällegi, peaasi, et ise rahul oled.
hkljkl
11:44 11.12.2018
no 2007 aasta masina puhul ei pruugi ju helisüsteem originaalne olla, vabalt võib olla keegi seda paremaks muutnud.
kallem53
13:44 11.12.2018
Eks esimesed muljed autost on ikka kõige emotsionaalsemad ja sama mudeli kasutajatel vb võrdluseks põnev võrreldagi. Loomulikult igapäevaselt ei jaga neid.
kallem53
14:06 17.12.2018
Küsimus sama mudeli kasutajaile:
viskab aeg-ajalt ette teadet, et rehvirõhu kontrollsüsteem ei saa anduritega ühendust. On see üldse olemas Exclusiv varustuses? Ventiilist väljastpoolt aru ei saa ja rehvi demontaaziks pole siiani vajadust tekkinud(näeks kui on sisemised andurid). Kusagilt menüüst ka mingit aktiviseerimise võimalust pole siiani avastanud.

Muudetud 17.12.18 14:12

jee.kim
14:48 17.12.2018
Andurite eluiga on kuskil 10a, siis saab aku otsa...
De/aktiveeritakse "arvutiga"
k...
21:25 22.12.2018
Citroen kasutab Bose abi helisüsteemi väljaehitamisel. C4 picassol on see heli tõesti üle prahi, olen sellega sõitnud. Tõenäoliselt üks paremikku kuuluv auto tollel ajal. Samal ajal oli saksa ka tšehhi autodel probleemid üksteise otsa. Pemmidel samuti.
toniskkko
14:57 23.12.2018
Tere.

Kunagi Meganil rehvide vahetusel (suvi-talv) pandi rattad tagasi arvestamata
endisi asuukohti ja kohe hakkas rehvirõhuanduri kontrollsüsteem märku andma.
Lahendus-arvutiga õpetati autole rataste uus paigutus.
Teine kogemus-suveratastel olid andurid, talveratasel need puudusid. Süsteem hakkas andma teadet-kontrolli revide korrasolekut. Kui taipasin milles asi, katsin armatuuris vilkuva signaali talveks musta klepsuga.
kallem53
15:56 16.10.2019
Rehvide rõhu kontrolliks(masin on ilma tagavara rattata!) sai paigaldatud uus Hiina kontroller, töötab väga hästi ka väliste anduritega. Üks rehv on ka 2x kallim puruks sõidetuna tühjenemist mitte märgates/tundes! Juba mitmel masinal sama asi edukalt kasutusel.
Saab aasta kasutuskogemust antud masinaga. Peale ksenoni juhtploki midagi lagunenud pole 10tuh läbisõiduga, samuti ülevaatusel ei esinenud ühtki probleemi. Kütuse kuluks 4,6...5,6 keskmiselt lamellidega, oleneb sõidu pikkusest. Vb suverehviga saaks kulu veelgi allapoole pisut. Ainult puhas sõidurõõm!

Muudetud 16.10.19 17:18

kallem53
17:51 04.11.2020
Saab täis 2 a kasutamist ja ca 20 tuh ls minu käes. Enamasti kasutanud masinat sõitmiseks pikemate otste puhul Eestis. Üv möödus taas probleemitult. Kütuse kulu endiselt 4,5...5 pikemal otsal. Aga ei oskagi ühtki uut tekkinud probleemi nimetada, sest neid lihtsalt pole(ok, paar korda on parktule pirn läbi põlenud, asendasin nüüd lediga). Mitmed kaasasõitjadki on kiitnud sisemist salongi avarust, väljavaadet, mahlakat helisüsteemi jne. Masinas kahtlejatele annan julgust ikka kõigepealt ise järgi proovida ostusoovi kinnitamiseks. Sõidurõõmu jagub endiselt :)