Skoda

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

octavia 2007

kallav
19:24 28.04.2019
Paluks abi.Sai lahti võetud tagumised supordid sest pidurid olid natuke peal.Poleerisin kolvid ära ja puhastasin ka muud pinnad ära.Kui vooolikud olid lahti ühendatud panin pimedad ette ,et süsteem tühjaks ei jooksseks.Peale kokkupanemist õhutasin kõik neli ratast.Probleem nüüd selles et pedaal vajub läbi kui auto käivitada.Kui mootor seisab on pedaal nagu kännutaga üleval.Saan aru kui mootor käivitada tuleb võimendi taha.Enne lahtivõtmist oli pedaal ok.Kust viga otsida.Õhutatud on korduvalt nii seisva kui töötava mootoriga aga asi ikka sama.Tänud ette kes viitsivad vastata.
wewev
20:02 28.04.2019
Kui sa hoiad pidurit all ja käivitad, siis vajubki läbi, see näitab võimendi korrasolekut. Kui töötava mootoriga peale paari pumpamist ikka läbi vajub, siis on õhk sees
kallav
20:54 28.04.2019
Olen endaarust piisavalt õhutanud.Mul olid pimedad ka ees nii ei saanud voolikute lahtioleku ajal süsteemist õli tühjaks joosta ja niipalju õhku süsteemi saada.Käisin isegi kruusasel teel proovimas ABS-i ja toimis aga muidugi põhja lähedal.Kusagilt lugesin et kellelgil oli nii aitand.Mul ei mõikand midagi.Muidu pidurdab aga peal hoides vajub põhja.Enne remonti asi toimis.Kahtlustan piduri peapumpa aga ei ole kindel.Paar aastat tagasi vahetasin isegi õli ära.Nüüdki on saanud palju uut õli lisada.
Õlirullu
09:08 29.04.2019
Iga kahe aasta tagant meie kliimas piduriõli vahetada on kusjuures täiesti okei tegevus, mille pärast poleks vaja paanitseda.
salme ja vilma OÜ
15:12 29.04.2019
mis neist kolbidest poleerida
enese pettus ja hakkavad lekkima
osta uued supordid poest ja asi korras
wigry
15:48 29.04.2019
Ise hoian oma 2004a. Octavia 2 pidureid korras iga kahe aasta tagant pidurivedeliku vahetuse ja 2-2.5 aasta tagant mõlema telje pidurite täishooldusega kus võetakse pidurid molekulideks ja puhastatakse ära. Käib perfektselt ja veereb ilma mureta. Selles osas on manuaalkast hea et kui pidurid hakkavad kasvõi natukene peale jääma, saab sellest kohe aru kui auto hakkab ristmikul ise jõnksatusega seisma jääma ning veeremine pole enam nii reibas kui peaks.