Sooviks kogemusi ML klassi maasturitega. Ennast hetkel huvitab ka ühe sellise soetamine, väikse läbisõiduga ja korralikult hoitud teine. Mis peamised vead on? Hooldamine väga kallis? jne. Tänud!
Noh alla 150 tuhande sõitnud. Ei usu, et sahkerdatud selle näiduga. Auto ise näeb igati korralik välja ja läbisõidust on kinnitus olemas ka.
Küsisin lihtsalt, sest arvamused sellest mudelist on väga seinast seina. Osad ütlevad, et parim auto üldse, teised jällegi kiruvad maapõhja seda. Eks olene konkreetsest autost või kui retsitud masin on.
14 aastat vana diisel. Keskmine aastane ls 10700km. Vabandust, aga minu silmis ikka väga ebamäärane. Mul naine, kes sõidab pere teise autoga ainult tööle ja koju päevas 40 - 50 km ja nv masin siis seisab, saame aastaga kokku napilt 11 000km. Pole ML, pole diisel pole 14 aastat vana. Ma olen skeptiline. Pabereid võib lasta printerist igasuguseid, templeid saab tellida vabalt valitud ja koguses. Tühjasid hooldusraamatuid terve internet täis.
See 14 aastat vana ja alla 150 peab ikka no nii raudpolt kindel olema, et vähe pole. Imporditud kaup on ikla väga kindel valik.