hei,
kes on käinud nüüd lähiajal pärnus b-kat eksamil?
kuhu teid viidi ja kes teie eksamineerija oli?
oskate hoiatada äkki millegi eest.närv jube püsti.
Ole palun nii hea ja hoia ennast liiklusest eemal. Sellega säästad nii enda närve ning ei pane kaasliiklejaid ohtu oma närveldamisega. Kui sa juba alguses kahtled, siis on teguviis üldiselt vale. Sain juhiloa (lapseloa siis) 20 aastat tagasi. Siis 16 aastasena ei kahelnud oma teguviisis ning ei tee seda ka täna. Ma ei hakka autorooli või eksamit tehes närveldama. Ei toona kui eksamit tegin ega ka nüüd kui seda peaks tegema. Kõik polegi sõitma mõeldud. Mõnikord ongi odavam liigelda taksoga (pole hirmu, ei ole vaja omada autot ja sellega kaasnevaid kulusid ning saab punktist A punkti B väga mugavalt tagaistmel). Kaaluks ehk mõtlemist.
Ära pane neid jopskeid tähele kes siin veel kommenteerivad. Kõige tähtsam on eksami ajal üritada vabalt võtta ja keskenduda sõidule mitte muretsemisele. Vead tulevad närveldamisest sisse.
Ja kui ühe korra läbi kukud ei juhtu ka midagi - elu läheb edasi ja proovid teine kord veel.
Ära kuula neid kes ütlevad, et ära mine, kahjuks osadel on lihtsalt halb suhtumine, ei oleks üllatunud kui nemad ise on liikluses need närvitsejad ja kõrvaliste tegevustega tegelevad inimesed.
Mul oli eksamineerijaks Rein. Normaalne ja mõistlik inimene.
Alguses sõitsime Sauga poole ja mingi hetk pöörasime ümber ja siis tagasi linna poole, suundusime rannarajooni ja tiirutasime seal ringi, parkimise tegime kuskil hedoni lähistel ja teised harjutused mul olid 3 punkti ümberpööre ning otse tagurdamine.
Võta rahulikult ja usu endasse, loomulik on karta eksamit aga võta seda kui tavalise sõiduna ja saad tehtud!
Pärnu eksamite eripäraks paistab olevat eraldi rahustamisülesanne enne eksamit, ehk kuna MNT on linna servas, siis ka minu eksamil oli esimene ülesanne sõita linnast välja.
Hilissügisel on Pärnu tänavad ka veidi tühjemad ja rahulikumad. Ära unusta, et pool linnast on võrdväärsete ristmikega. Teine veaohtlik koht on Pärnu-Lihula mnt ühes tagasipöördekohas valesse ritta sattumine. Lihtsalt pea meeles, et üle pidevjoone ei tohi sõita.