Tere!
Nimelt on mul probleem eelmainitud auto automaatkäigukastiga. Käigukast teeb nii soojalt kui külmalt käiku vahetades üsnagi korraliku jõnksu. Nagu vahetaks ahv käigukastis käike. Automehaaniku juures käies ei osanud ta midagi öelda. Milles võiks probleem olla?
Pole suurem asi autoekspert, aga egas muud oskagi soovitada, kui et, aja see ahv sealt käigukastist välja. Teps mitte ei usu, et tootja näeb ette, et ahv peaks käigukastis käike vahetama.
Enda V5-ga oli sarnane probleem ca aasta tagasi. Päris lühikese ajaga läks olukord päris hulluks - 2. käigu pani sisse korraliku jõnksuga.
Esialgu suundusin Peetri Hõbenoolde - seal ei osatud peale kiire diagnostika ja proovisõidu midagi teha ning suunati omakorda nende Kadrina töökotta. Ei julgenud nii pikka teekonda ette võtta. Kolleeg soovitas Tuuliku tänaval asuvat automaatkast.ee-d. Sinna ma veeresingi.
Peale lühikest proovisõitu diagnoositi hüdroploki viga. See võeti maha ja saadeti Lätti Recrosse. Seal see taastati ning ca 4-5 päeva hiljem oli mul auto käes. Sõidab siiamaani väga hästi.