Chrysler

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Soov osta Chrysler Grand Voyager

johtaja
20:07 24.04.2020
Soov osta see isend ja mida peaks ostmisel silmas pidama.
Selle automargi head ja vead.
https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=3331935
Seda et
22:23 24.04.2020
14+ tuhat aastas pole usutav. Hinnale lisa meie esmane ülevaatus ja arvelevõtt + kohene ülevaatus.
Kontrolliks tausta hoolega.
5XXE
09:01 25.04.2020
Belgiast, saksa transiidiga? Võimalik.
14333 km aastas vagun? Võimalik, aga üldiselt väga ebatõenäoline.
Alates 3600€ saksas saadaval, mine ja vali. Ilmselt on ka autovedaja valinud ja nüüd keevitas hinna topelt, sest sai keeratud pool ls maha. Vaadates saksa läbisõite, siis valdavalt 360K. Leiab ka väiksemaga, aga siis on hinnad veidi teised. Ehk siis 10K€ eest võib tõesti saada 172K ls masina. Huiar vaevalt heategevusega tegeleb.
Ma pigem kontrolliks ja kahtleks kui põleks ostuga.
Mul naine sõidab Tallinnas kolmnurgas kodu-töö-pood-kodu 13000 km aastas. Belgias ja saksas selline vagun ... võimalik, aga väga vähetõenäoline.
Z0rr0
10:39 25.04.2020
Kas käigukastiprobleemiga oled kursis (tüüpviga)?
stammer
14:06 25.04.2020
hind ja läbisõit on naljanumbrid.
Kpl
14:28 25.04.2020
See nüüd küll probleem pole, et Saksa transiitidega Belgiast. Saksas väga palju autosid müügil naaberriikidest. Hooldusraamat ju kirjas, templite pealt tel nr ja paar kõne ja ongi selge kas läbisõit paika peab.
pinker alberto
15:36 25.04.2020
Kuna 15 pävane nummer veel kehtiv siis täitsa huvitav kuidas siia saadi, mobiles nii mõnigi sama vana isegi veel vähem kui see
Seda et
15:51 25.04.2020
Ma kirjutan, kui ma pätt oleks, mistahes hooldusraamatu kokku, nagu Andersen, vennad Grimmid jne. Ka sooviks teada, kuhu niiväga helistada?
Tšunga-tšanga, lihtne on me elu?
Tegelikkuses on autodega tüngamine terve tööstusharu, mistahes masinale kirjutame silmipimestava hooldusajaloo vajadusel jms. Kui Silberis keegi tuttav, siis tema saab küll seda ka siinmail vaadata, pigem võtaks nendega ühendust, neil peaks kuni viimase kohustusliku teeninduseni ajalugu olema, kujutan ette, et sellel oli läbisõit kas sama või suurem, aastat neli-viis tagasi.
Saab vähemalt reaalse läbisõidu keskmise alusel välja rehkendada.
Aga ma võin ka eksida, kuigi see puzzle ei lähe eluliselt usutavate asjadega kokku.
Kpl
21:28 25.04.2020
Mis mõttes kuhu helistada. Kui ise selle peale ei tule ei tähenda, et teised ei oska mujalt toodud auto ajalugu kontrollida.
Aga.... .
22:07 25.04.2020
Igaks juhuks mainin ära et punase otsaga numbreid saab teha ka pikemaks perioodiks kui 15 päeva.On tehtud ka 3 kuuks.