2007a 88kW 2,2L Jumper sõidab korralikult, aga tahaks nüüd püsikiirust peale aretada. Ühest töökojas öeldi, et ainult vaja see kang paigaldada ja siis hakkab tööle, samas kui roolisamba avasin seal puudusid kaablid ja pesa selle koha peal. On kellelgi kogemusi?
Minu 2003-nda aasta berlingol oli asi igatahes nii, et kui on raadio rooli juurest kangist juhitav, siis on võimalik ka püsikiirushoidja paigaldada. Püsikiirushoidja kang käis siis suunatulede lüliti alla. Täpselt enam ei mäleta , aga pidin vist rooli all olevasse kattesse ka vastava avause lõikama, kust see kang läbi läks. Seal taga on siis spetsiaalne pesa, kuhu see sisse käib. Ega seal mingit suurt juhtmepundart näha olegi. Ja ilma seadistamata tööle ta ei hakka, kuskil seadetes oli mingi linnukene vaja panna, et toimima hakkaks.
Kui sul vastavat jubinat ei ole, millega püsikas aktiveerida, siis pole eriti mõtet ise jamada. Lase kang kellelgi paigaldada, kellel on võimalus arvuti järgi panna. Muidu see kang tundub täpselt sama olevat, nagu minu autol. Ma tellisin originaali, maksis 70 euri kanti vist. Mäletan niipalju ka vist veel, et seda pesa seal rooli juures oli üpris raske märgata, et mul tekkis ka küsimus, et kas üldse saab teda sinna panna. Minu masinal pidi alumisele kattele tegema veel vastava ava serva sisse kohas , kus kang läbi tuleb.