Tere soov osta selline isend 2014 a 120 kw4x4 sai proovitud, aga kuidagi uimane oli või tegu lihtsalt raske autoga. Tegu automaatkastiga. Mida oskate öelda, milliseid vigu võib sellistel auto olla. Ma ei üea silmas märki!
Siin on ehk vähe õigem koht teemaks: Mul Insignia 2015a 2.0 120kw diisel probla, peale järsemat kiirendamist sõidu ajal,sooja mootoriga suri välja ja ei käivitunud enam. Mootorituli põleb,peale paarked sek,nagu kopresesioon kaob. Oli spetsalisti kõrvale kuulda. Mootor käib ringi,aga käima ei lähe..
Millised on levinumad probleemid selle mootoriga ? A20 DTH
To teetlev24,
Tuleb arvuti järgi panna ja egr klappi natuke liigutada. Külmalt järsul kiirendamisel võib mõni tahmaosake klapi kinni kiiluda ja auto tõesti ei käivitu enam.
Kontrolli kas hammasrihm on terve. Seejärel kontrolli rihmaajastus. Kui need on ok, siis mõõda kompressiooni. Kui kompressioon puudub, siis nukkvõllid koos kaanega maha ja kontrolli. Piisab, kui üks nukkvõllidest viskab ja ongi nimetatud probleem käes.
Esimene asi, juhe järgi. Mingi inf tuleb sealt kindlasti. Kus te oma autoid hooldate, igas normaalses töökojas on arvuti võimalus. Mina kasutan Viking Motorsi teenuseid. Selline oletamine ei vii kusagile ja võib lõpuks palju maksma minna, selle asemel, käia korra korralikus kohas ja asi korras.
Enneaegselt purunev rihm on nendel mootoritel levinud viga, õnneks võtavad nookurid laksu enda kanda ja midagi muud seal üldiselt viga ei saa. Vahest harva on teatud aastakäigu nukkvõll natuke kõveraks läinud ja pärast ei tööta enam mootor ühtlaselt.