Renault

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Minu elu Renault autoga

Antu95
19:15 15.08.2020
Endal Clio diiselmootoriga, näen palju vaeva et teda töös hoida. Kuidas Teie hakkama saate?
Uhh
10:01 16.08.2020
Ära osta kunagi masuudi pressi,ongi mure lahendatud.
....................
10:55 16.08.2020
Nii lolli juttu on raske kommenteerida. Ära osta turu odavamat, ilma ajaloota pilli, thats it ! On teatud marke mille masuudipressid on kapriissemad ja palju oleneb sellest et odomeetri näidu võib teatud markide puhul korrutada 2-3ga.
Mõtle, vaata ja kontrolli mida sa ostad. Surnud asi on ükskõik mis margi puhul surnud.
Viimasel ajal on väga popp otsida paarisaja eurosi autosi, mis omavad TÜ, siis kirutakse..
looder23
11:16 16.08.2020
Jälle järjekordne teema, et mitte millestki saag käima tõmmata. Ei aastaarvu, mootorit, ega midagi. Milles see kuri vaev seisneb? Ei jõua kütust sisse osta? Remondid? Mida? Millal? Kui palju? Või hoopiski sotsiaalse läbiviimise puudus, et saaks suhelda tanklas, aga see raip ei võta essugi kütust ning pead une arvelt ringi sõitma ja nägema unega võideldes kurja vaeva, et kütus põleks ja auto töös oleks?

Uhh, ma võin sõprade näitel tuua bensiinimootoriga autode liikumas hoidmisega kurja vaeva nägemist. Ja ka enda kogemustest.
Mahno3
13:49 16.08.2020
Minu lähikonna kogemus kolme renault toodetud masuudipressiga on äärmiselt igav - kallad kütet, käid ettenähtud ajal hoolduses ja sõidad. Ei mingeid põnevaid väljakutseid.