kas oskate pakkuda mis võiks probleem olla,et autol ei ole väga minekut ja jõudu.
möödasõit väga vaevaline ja mäest üles minnes peab käike vahetama.
kohapeal proovides ei lähe pöörded üle 3000.
kütusekulu seejuures ikka sama nagu mitu aastat tagasi e suht madal.
ise mõtlesin,et kas on võimalus,et katalüsaator võib olla umbes.
viimati sai ülevaatuselt napilt läbi tahma pärast.
autoks on mb c200 cdi w203 2001 2,2 85 kw
Sellel mudelil on elektrooniline IQ-meeter ju! Kui juhi vaimsed võimed ei ole piisavad, hakkab seade masina võimsust piirama, et säästa inimeste elusid.
Proovi, las mõni teine istub rooli- kas asi muutub.
hakkab pihta...mingid debiilsed ajuhälvikud hakkavad tatti pritsima
kui ma lihtsalt küsin nõu
viimane kirjutaja....palun ära enam kirjuta
anonüümselt oled ikka kõva mees
ei põle mootorituli.
et selge oleks siis ma ei ole mingi rullnokk kes tahaks rehvi ringi lasta vaid pereinimene vana mersuga,lihtsalt auto on ebanormaalselt tuim.
isegi väikesest mäest üles sõitmine kiirusel 50km/h tuleb 2 käiguga minna.
90 saab sirgel sisse u 2 km-ga.
kui näiteks 50km/h sõita 4 käiguga ja gaas põhja panna siis ei reageeri mootor kuidagi ja hakkab väga tasapisi kiirust koguma.
iga aasta olen vahetanud õli ja filtrid.
tuimus oli juba enne viimast õli ja filtrite vahetust.
Vot just sellest ma kirjutasingi, sest
"mingid debiilsed ajuhälvikud hakkavad tatti pritsima" jms välendid ongi sellise piirangu põhjuseks.
IQ-meeter selekteerib eriti neid, kes arvavad, et kõik teised on debiilsed, ajuhälvikud, tatipritsid ja need teised sellistele omase sõnavara sõnad.
Lisavarustusena peaks see igal sõidukil küljes olema ja vajadusel juhtima agressiivse tegelase, kes tahab aukliku summutiga teiste akende all oma saani 4000 pöördega kräunutada, lihtsalt teepervele rahunema.
Olen kõva mees nii anonüümselt kui ka avalikult- mis siis?
"Luigapoiss" ei ole anonüümne või?
kohapel gaasi andes peaks pöörded lõdvalt ka 5000-ni tõusma. Vaja korralikku diagnostikat. Sümptomile viidates pakun, et sisselaskekollektori pöördsiibrid on oma tegevuse lõpetanud. Nende kohta on netis info olemas.
mina olen registreeritud kasutaja mitte ei lahmi niisama
mina küsisin abi asjatundjatelt kes vastaks mu murele
aga sina kui maailma targem ja sapisem tegelane hakkasid kohe ülbitsema.
miks sa tuled üldse siia kirjutama ja hakkad inimesi solvama kui sul pole midagi
mõistlikku öelda.
ma saan aru,et sa oled üksik inimene kellel pole kodus kedagi kellele halvasti öelda aga palun ära kirjuta kui sa ei taha mind aidata selle küsimusega mida ma olen siin juba kirjeldanud.
me ei saa ju kohvipaksu pealt ennustada,mis masinal viga on! selleks on diagnost!!! arvutiga tuleb laivis kontrollida kütuserõhku,turborõhku ,õhulugeja väärtusi jne. kordan veelkord,kohapeal ei peagi minema üle 3 tuhande.bensakatel on samamoodi!
Mul kaks MB. 2004 ML 2,7 d .2003 C203 90 kw .Mõlemad lähevad tühjalt piirajasse.Teemaalgatajale soovitan korralikku diagnostikut.Viga võib olla väga lihtne ja odav.Pakun õhulugejat.
proovisin enne sõidu pealt kui mootori temp. oli 50 ja lasin vaba käiguga siis läks 5000
aga maja juures seistes jälle ei läinud üle 3000...suru palju tahad pedaali põrandasse.
Kütusefiltrisse minevad vooliku tihendid vaata üle. Sellest peaks mingi veateade ikka jääma. Mul vahetati survelatt, pihustid, andurid, pump... Veaks oli vaid paari sendine asi. 2,2 CDI mersu diisel koha peal seistel kunagi ei lubanud üle 3000 pöörde anda. Vbl mõnisada siia-sinna.
mul selline kütusevoolik kus sees rõngastihendid
viimati kevadel vahetasin filtri ja peale seda auto töötas
kunagi oli mure,et auto suri välja kui gaasi anda siis hiljem selgus peale suurt ooperit ja silberauto teste,et kütusefilter oli vigane.