Tere,
ammust muret sooviks teie abiga lahendada, nimelt, olen pikka aega tulutult otsinud juhipoolset päikesesirmi, aga mitte kuskilt ei saa. Ükski varuosadega kauplev pood ega e-pood ei oma neid, samuti ei anna tulemust romulatest otsimine. Kui tellida läbi esinduse olevat hind 112 euri - no ma peaks raha peale vihane olema, kui sellise hinnaga päikesesirmi ostaks. Oskab keegi soovitada, kust veel otsida?
Tänud
ebay võid proovida.kindlasti on vajalik teada mis kerega on tegemist.esimene rav-4 tuli vist 94 a. välja.romulatele pole mõtet kirju kirjutada.nad ei viitsi vastata
See 112€ = ligikaudu üks paagitäis kütust. Isegi kasutatud sirmi eest tuleb mingisugune raha välja käia, seega teoreetiline sääst ~50...60€.
Jätad paaril korral körtsis alkoholi ostmata ja saad eluga edasi minna ...
EDIT 15:44: IRW, ega minul sirmi raha puudu ei ole, et pean kõrtsist hoiduma :-)
Auto maksab ~10k€ ja ei saa 112€ sirmi soetamisega hakkama.
Mis siis teed kui hoolduse aeg käes - seal arved 3...4x suuremad.
Vanaga juhtus see, et tõmbasin ise selle kinnituse katki, millega sirm laes püsiks, nüüd laperdab. Auto on 2012 4x4 116kw, selle järgi tuleb autotüüp välja
112 euri on suur raha suht tühise vidina eest, kasutatu eest saaks hinna normaalsema. Ja lolli juttu kõrtsis käimisest on lihtsalt nõme lugeda. Ehk jätad ise joomata ja kirjutad kaine peaga
Saan küll 112 euri välja käia, aga ma lihtsalt ei larista mõttetult nagu mõned. Küsisin viisakalt aga vastu saan hülge möla, et kui palju auto maksab ja ei saa 112 välja käia. Vot ei saa, jah, sest mina olen tark ja kokkuhoidev inimene. Sina larista nii kuis soovid, kalla kõrist alla või osta ülehinnatud vidinaid. Edu!
Otsi netist romulaid, kus need masinad kohapeal olemas on ja siis helista.
Eestis on see lammaristuff ikka masendav, just klienditeeninduse kohapealt.
Võid ka Leedust uurida https://shop.euroimpex.lt/en/
Kui ei leia, tee päring.