Skoda

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Octavia 2 kojamehed

wigry
14:42 24.01.2022
Sooviks teada, kust laialt levinud Octavia 2 autode omanikud omale kojamehi ostavad. On nimelt antud autol juba tehasest tulles raamita kojamehed olnud mis unikaalse küljelt kinnitusega. Seni pole taolise kinnitusega kojamehi kaubanduses leidnud ja olen ostnud neid esindusest. Kas on aga leitud ka alternatiivseid kohti?
Deus
15:06 24.01.2022
Automaailm tuleb silme ette kohe, seal oli eraldi kojameeste riiul neil margi kaupa erikinnituste jaoks.
Soome ja Rootsi autod
16:59 24.01.2022
Vaata motoneti kodulehele, sealt saad täpselt auto margi järgi endale sobivad kojamehed tellida. Ise olen seda korduvalt teinud. Ei pea nuputama, kas kinnitused ikka sobivad.
stammer
11:01 25.01.2022
margipõhised kojamehed on Bosch´i valikus olemas, mis ei ole just kõige paremad, aga parem ikka kui mitte midagi.
Kojakas2
13:50 25.01.2022
Sul vaja siis Bosch A096S komplekti. Pikkused 600 ja 450 mm.
AntiOpel
16:12 25.01.2022
Wigry võiks õppida autokaupade poes KÜSIMA klienditeenindajalt asju. O2 on nii levinud auto, et selle kojamehed pole mingi uudistoode, samuti kasutavad analoogseid kojamehi teised sama aja VW grupi autod.
Kojakas ütles ära, mida sul vaja on. Automaailmas peaks sellele ka Valeod saada olema, mis minu arvates on Boschist paremad.
Ants maalt
08:20 20.06.2022
Kaks aastat tagasi panin oma autole uue esiklaasi. Auto kätte saades vihma tibutas. Kohe Automaailma uute kojameeste järele. Sai kohe kiiruga esimesed ettejuhtuvad sobivad luuad valitud(Valeo), sealsamas külge ja pühkima. Triibud üle klaasi... vanadega nii hull asi isegi polnud. Kutsusin poejuhataja siis välja kaema, nägi et see pole õige ja jooksis poodi tagasi. Tuli välja Boschi omadega ja nüüd on klaasid selged iga vihmaga.
maaks
08:55 20.06.2022
Ma olen kah korra Automaailma Hella(vist!) kojameestega "orki lennanud" - külge pannes oli pilt ikka väga palju halvem kui vanade juustudega. Lähemal vaatlusel muidugi selgus, et kummiservade kaitsekatted olid peale jäänud :-)
Esimesed ja viimased kojamehed, millel selliseid katteid olen näinud, aga pärast katete eemaldamist olid väga head kojamehed!
AntiOpel
10:23 20.06.2022
Ehk siis mitte kojamees polnud sitt, vaid ise loll. Klassika.
Deus
10:57 20.06.2022
Isegi ühe korra Hellaga selle otsa komistanud, vihma sadas ja sai kiiruga pandud. Muidu neid kasutanud juba aastaid, kuluvad kiirelt aga mul ongi kombeks sügisel ja kevadel välja vahetada nii kui nii. Head pehmed luuad on ja ei lollakat kratismise hääli jne asju teinud kunagi. Hind on ka äärmiselt sobiv.
Revalis
11:11 20.06.2022
Pole ise veel leidnud ühtegi kojameest, mida peale talve ka kasutada kannataks, iga kevad tuleb uued osta. Ja nii ehk ongi parem ka, kuluosa siiski ju.
Eks meie talveilm mängib ka rolli siin, üks päev külmetab ja teine päev sulatab - ja nii sisuliselt terve talv. Ei püsi ükski materjal elastsena nii mängides. Vanemal autol kasutan 5€ kärakaid pudipadi poest ning uuemale masinale lähevad üldiselt Boschi omad. Pühivad mõlemad täpselt aasta ja ausalt öeldes on vahe nii minimaalne, et ei tea isegi miks need kallimad alati uuele autole panen. Eks harjumuse asi..