Ma olen enam kui kindel, et aastal, kus polnud androidigi olemas ja see alles oli ideefaasis õlleklaasi taga ülesse joonistatud salfaka peale kui üks fantastilistest ideedest, mida mälus peaga ikka vaja ellu viia on, ei olnud android autot isegi ideetasandil veel mitte olemas.
Pigem on sul vaja mingit Sinihammas-Aux nimelist jublakat, kui RCA sisendid olemas või kui CD-Box isendi saab kuidagi AUX'ks keerata või.... midagi muud ja lihttehnilist aga mitte midagi seotud ei androidi ega iOS ega muude mobiilsete operatsioonisüsteemidega. Puhas analooglahendus.
Jah, see on eraldi järelturu makk, millel ISO pistikud näiteks küljes ja siis on vaja sul lihtsalt üleminekut tehase juhtmetelt ISO formaati ja kogu moos. Esialgne küsimus oli rohkem sedamoodi,e t tahaks originaalmakile android telefoni kuidagi külge pookida.
Originaal siis vahetusse läks. Täna sai siis uuritud. Juhtmed sobivad. 3 eraldi lahtist juhet. Kuna ei ole pädev elektrik siis eelistan mitte näppida. Vanasse originaali läks 2 antenni juhet. Uuel on 1 pistik. Jälle küsimus? Js pealekauba roolil nupud. Tore kui need ka tööle saaks.
Sellepärast otsingi norm tegijat ja parem natuke maksta.
Sai siis vanale autole tellitud internetist kaasaegsem raadio. Sel raadiol on taga ka GPS antenni jaoks ühenduskoht. Minu vanal autol sellist asja loomulikult pole. Milline see GPS antenn on, kas mingi spets antenn?
Lisaks on sel uuel raadiol ka mälukaardi või SD-kaardi pesa. Milleks see hea on? Et saaks kaardi pealt muusikat lasta?
Tagant poolt ettepoole:
Jah, selleks,et mussi lasta ja vb ka uuendust teha, kuigi kahtlustan, et see, mis seal maki peal on, jääb sinna igaveseks täpselt sellisele kujule.
Jah, GPS jaoks on eraldi antennid olemas, saad soetada siit koha pealt oomi poest või Tevalist või Hiinast Aliexpressist.