Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Relvaluba

KARBUNKEL
01:03 29.07.2022
Servust inimesed!
Mul seukene jutt et alustasin nüüd ametliku relvaloa taotlust, ja toodi mulle välja minaviku vead politseinike poolt. mitmed rikkumised. samas vaatasin et kui pole tahtlikult kuritegu ju sooritand nagu ka mina siis on asi võimalik. viimane rikkumine oli kiirusületus 10a tagasi väikene. hõõrutakse ninaalla kõiki rikkumisi isegi tegelikulkt kõiki mis pealks olema aegunud juba ammu! Lisaks ma soovin et siin teemas võtaks sõna Indrek Sirk ka kui tuntud liiklusadvokaat ja oskab kommenteerida tegelikkust ja kuidas asi on! Nimelt mul oli väikene pitsikõrvalt kihutamine mida määrati kriminaalkorras siis minu karvadesse ja avarii tulemus ka.Et kas on võimalik relvaluba saada kui olen viimane 10 puhaspoiss olnd selles küsimus!
muskelauto446
04:48 29.07.2022
Tere

Vaatasin huvi pärast seadusest järgi, Teie väljavaated relvaloa saamiseks ei ole head.

Lühidalt: Te ei saa relvaluba kuna olete kuriteo toime pannud.

Pikemalt: Te kirjeldasite, et panite toime teo mis võiks vastata Karistusseadustiku(KarS) §424 (mootorsõiduki joobeseisundis juhtimine).
Relvaseaduse(RelvS) §36 sätestab relvaloa saamise välistavad asjaolud, Teil oleks seal mitu põhjust mille tõttu seadus ei näe ette relvaloa väljaandmist. RelvS § 36 lg 1 p 8 - isikule ei anta relvaluba kes on toime pannud kars §424 sätestatud kuriteo.

Lõpetuseks: Ma eeldan, et Te saate eitava relvaloale eitava vastuse. Ja ma arvan isiklikult, et see oleks ka õige.
jee.kim
07:11 29.07.2022
Jää ikka hammaste teritamise juurde...
.
07:50 29.07.2022
Tegelikult on täitsa võimalik täpselt sihtides hammaste küljest tükke välja lasta ja nad niimoodi teravaks saada. Lõpetuseks võiks ühe lasu otsaette teha, siis on kõik rahul.
Revalis
11:32 29.07.2022
No kui korra purjund peaga Audi rooli keeranu, ega siis enam asja ei saa. Aga mis sa üldse sellest relvaloast tahad? Las teised sihivad ja tulistavad, sina võid rahus Audit edasi remontida ja vahest õlle kõrvale A24 foorumit sirvida nagu sul tavaks on.
siberia
12:35 29.07.2022
Isenesest karistused kustuvad aja möödudes ja olenevalt asjaoludest ei ole kunagine rikkumine alati oluline. Väärteoasjad aastaga ja muud peab seadusest vaatama.

No sel relvaloal on mingi mõte ainult siis kui harjutada tahad. Meile polnud tollases sõjaväes üldse relva ette nähtud. See koormanuks asjatult riigikassat. Opetatigi niimoodi et kui asjaks läheb tuleb relv hankida vastaselt. Esimesega on vahel keeruline - tuleb labidaga maha lüüa või vöörihmaga ära kägistada aga siis võtad talt kone ja annad ainult tuld.
...
13:43 29.07.2022
Sirgi sõnavõtte saate kuulata Vabaduse pst 59, Tallinn. Neil seal büroo.
http://www.sirk.ee/projects