Kui konto on liidetud krediitkaardiga, kas Bolt taksot tellides on Android telefoni Bolt äpis mingi märge selle kohta, et tellimiseks vaba juht nõuab makset sularahas?
Täna just nii juhtus ja abikaasa andis ära sularaha, mis oli rahakotis teiseks otstarbeks mõeldud.
Palun harige mind.
Olen aru saanud, et see Bolt on kuidagi IT tehnoloogia põhine firma, kuid info saamiseks nendega ühenduse saamiseks võimalus puudub.
Jah, vaatasin järgi ja nii oligi linnuke alla sularaha peale vajunud. Varem oli seal pangakaart, sest maksed toimusid alati automaatselt. Miks täna nii, kolm küsimärki.
Võimalik, et seoses viimase ühekordse ühenduse probleemiga kaardiga maksmisel ja maksin siis sularahas.
Veel mõned küsimärgid - aga miks Bolt selle minu käest küsimata alatiselt ära muutis???
Täna tekkis sellest boldi sigadusest korralik jama.
Autojuht oli umbkeelne ja abikaasa korrutas maakeeli seda, mida kodus oli õpetatud, et sõit on makstud. Et selle umbkeelse tegelase käest pääseda, maksis abikaasa lõpuks pisar silmas arve rahast, mis oli mõeldud üritusele, kuhu see bolt ta viis.
Küsimus oli äpis minu telefonis ja mina seal mingeid seadeid muutmas ei ole käinud, va. võimalus kui sõidu lõpetamisega ja makse ebaõnnestumisega seoses võis seal avaneda mõni dialoog, kuhu ma panin "yes" et maksan sulas, mis kinnistus alaliselt valikutes.
Kui viimane makse oli sularahas siis läheb sularaha peale ka järgmine, kui seda ise ei muuda tagasi. Taksot tellides on see ka näha tellimisnupu juures maksumus ja makseviis.
Miks nii on küsi Bolti esindajatelt.
Mõne inimese jaoks on 5 euri suur raha, eriti viimasel nädalal kuus, ei maksa siin kritiseerida nii.
Bolti kasutajatugi tegelt vastab suht heasti ja paari tunni jooksul, kuigi kohati annab soovida.
Töökaaslane unustas kaubikusse oma telefoni ja siis see kasutajatugi oli küll täiesti kasutu. Jahtisime kaubikut mööda linna taga ja lõpuks kui vabanes, panime reserveeringu peale koheselt, et saaks telefoni ära tuua.
See, kuidas aga app'st kaardimakse sulaks muutus, on hea küsimus, ma eelkõige esimese hooga kahtlustan siiski kasutajapoolset viga.
Kui kasutaja seadistab pangakaardi ja kinnitab selle esimeseks maksevahendiks, siis kasutaja tahab uskuda et nii see võiks ka jääda.
Paraku olukorras kus vajad võõras riigis transporti ja Bolt ei saa Swedpangaga ühendust ja pakub sularaha lahendust, siis kinnitasin takso tellimuse sularaha maksega. Eile tagantjärgi uurides oli seadistustes pangakaart mitteaktiivne ehk sularaha. Kui see linnuke seal seadistuste ekraanil ise alla ei vaju, siis on ainuke seos kasutajaga ebaõnnestunud tellimisel kasutaja tehtud möödapääsmatu valik, millel ootamatud kaugemale ulatuvad tagajärjed.
To Stammer: Kasulik info- kui sina lähed kaabude kokkutulekule ja sissepääs on 50 EUR, siis 40 Euriga sind sisse ei lasta.
Sama kehtib ka kultuuriõritustel, kus kaardimakse terminaal puudub.
Sularaha automaat on mitme kilomeetri kaugusel.
Sinna jääb viimane kasutatud maksevahend. Mul seal pangakaart, sularaha, firma konto. Kui päeval teen töö sõitu ja unustan maksevahend firma peale siis õhtul läheb ka arve ettevõtte meilboksi. Enne igat sõitu tuleb siis seda muuta käsitsi äpis juhul kui soovid maksevahendit muuta. Seal pole ühte “default” maksevahendit vaid alati jääb viimane mida kasutasid