Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Asjalik parkimine Balti jaamas...!

oroskoop
00:40 27.12.2022
Järjekordne asjalik parkimine...Balti jaam...25.12.2022
Hmm....
11:58 27.12.2022
Kas pildistaja lai tagumik ei mahtunud sealt läbi, või?
oroskoop
12:36 27.12.2022
:(( .

Muudetud 27.12.22 19:24

looder 23
14:56 27.12.2022
Aga milles nagu point on? Vägisi tuleb hmm...-ga nõustuda.
Deus
15:19 27.12.2022
Minu mälu järgi ei tohi sinnamaani sõita, puhas jalakäiate ala, võin eksida praegu...
...
16:15 27.12.2022
Mind see auto küll ei häiriks. Mahud mööda küll ja politsei töö las jääda politseile ning pildistaja ja kaebaja ma pole. Ma mõistan, et politsei ei jõua igale poole ja võibolla on pildistajaid ja kaebajaid vaja aga neid ei tohiks olla palju ja las igaüks tegeleb enda eluga.
V
16:23 27.12.2022
Nii võiks iga päev sadu pilte üles riputada...noh,nüüd on nähtud, mis edasi?Tuli otsa nagu marokolased Hollandis teevad?
looder 23
17:28 27.12.2022
Ma olen vist ainult korra elus käinud baltijaamas ning pole õrna aimugi sealsest liikluskorraldusest. Konkreetselt pilti vaadates ei tuvasta ma küll mitte ühtegi rikkumist.
stammer
18:26 27.12.2022
see ongi tänapäeva pealekaebajate ühiskonna normaalsus.
Deus
09:28 28.12.2022
Stammer, mis see teistpidi normaalsus oleks, pesen maasturit otse järve kaldas, kui sa perega seal suvitad ja lapsed saavad ilusti õliloigus supelda, sõidan invakohtade peale risti jne? Ma nii kriitiline nüüd ka poleks. Hetkel tõesti kellelgi ees ei olnud aga kui oleks kiirabi laks sulle sealsamas, siis ka poleks ees ja keelatud kohas ja oleks pohhui pohhui ja pealekaebajate ühiskond? Enamus reegleid on põhjusega olemas.
päris p
09:36 28.12.2022
Kiirabi mahub igast asendist samuti läbi. Ajuvaba, et keegi viicib üldse pildistada ja siia postitama hakata. Oleks siis risti üle tee parkinud vms, et pildistada ja ohkida.
Deus
09:49 28.12.2022
Otse ukse ette ei mahu ju kiirabi, mis seletad siin?
sdgdsgg
11:10 28.12.2022
Üleüldine ükskõiksus on Eestis kahjuks normiks saamas.
...
14:25 28.12.2022
Ilusti tee äärde pargitud, mis siis et ukse ette. Saab uksest sisse/välja küll. Oleks risti keset teed pargitud või vastu ust, oleks probleem aga antud hetkel ei ole küll paanitsemiseks põhjust. Eks need pildistavadki ja panevad siia pilte ülesse, kes enda eluga hakkama ei saa ja ja oma kurbusega on vaja midagi peale hakata, et teistel oleks ka halb...küll siis on lõbus tuju, kui on saanud kellelegi ära panna.
Deus
14:42 28.12.2022
Endiselt, sinna ukseni ei tohi sõitagi :)
siberia
21:22 28.12.2022
Ega nende tundmatute isikute tehtud fotode pärast ei pea närvi minema.

KriPo kedagi maha murdmas, kasiinost (Fenix on vist kaslino? ) suurem noos raha saada ja peab treppi ajama, mingine kinnistu omanikuga kooskõlastatud sõit... variante on mustmiljon.

Kui mu autost keegi kuskil mingi foto teeb siis ma viskaks selle, klassikuid tsiteerides , peldikusse :)
oroskoop
08:44 29.12.2022
...kahjuks küll suvised pildid...infoks aga sobivad ikka.
looder 23
10:55 29.12.2022
Ja milles uba? Nagu juba siberia ütles, variante on mustmiljon. Kas see auto seisab alaliselt seal või juhtusid kaubalaadimise hetkel pildistama? Milles nagu konks on, kirjelda lahti asi.
Rallisõitja Jaan
17:18 30.12.2022
uba on selles, et kui autoga sõita ei oska või ei taha, siis pargi oma auto linna piirile ja liikle linnas millegi jõukohasemaga. Kesklinn ei ole sul siin mingi Kalju kolhoosi kartulihoidja hoov, kus teen mis tahan
M40
21:10 30.12.2022
Linnas kahjuks täiesti igapäevane parkimine. Mupol ei jätku kahjuks ressurssi nendega tegeleda. See aga ei tähenda, et ei peaks sellisele tegevusele tähelepanu juhtima. Sellise autoterroriga ei pea leppima!
siberia
21:22 30.12.2022
Ma küll ei suuda välja lugeda et teemaalgataja selle parkijaga diskuteeris.
Lihtsalt läks mööda, tegi foto ja pani selle vaatamiseks.

Valesti parkimise korral tuleb ikka lähtuda süüteokoosseisust. Tegu-õigusvastasus-süü. Siin ilmselt tekivad küsitavused juba õigusvastasuse hindamisel sest iseenesest on praktikas olemas mitmeid teo õigusvastasust välistavaid asjaolusid. Üks standardvariant on kohe "hooldussõiduk"

Lihtsalt selline lahmimine on ainult spekulatsioonide tasemel.
.
09:02 03.02.2023
Tahan küsida nendelt tegelastelt, keda näiteks sellised valesti parkimised ei häiri, et mis teiesuguseid üldse häirib? Ilmselgelt on teatud olukordades tegemist eeskirjade rikkumisega ja üldiste vandistumise tunnustega, aga kuni teie isiklikku elu see ei puuduta, siis ka ei häri? Seni kuni mööda mahud kõndima, ei häiri? Aga kui teiesuguste korteriukse taha lehkav pätsike poetada, siis ka ei häri? Siiski häirib? Aga kui meetrijagu uksest kaugemale, sest siis mahud mööda käima, ei häiri?
Milline on teiesuguste punane joon, kustmaalt häirimine peale hakkab?
...
12:08 03.02.2023
Isegi kui häirib, siis ei tee välja. Inimestel enda probleemid, millega tegeleda..., ei jõua siin elus vaadata, mida teised teevad, kui endal probleemid. Need, kellel enda elu nii korras, et paremaks nagu ei saagi midagi muuta, need tegelgu teiste probleemidega. Ei huvitu võõraste probleemidest ja ei oota, et võõrad ka minu probleemidest huvituksid. Enda elu on vaja elada, mitte teiste elu. Korrarikkujatega tegelgu need inimesed kellel huvi ja need, kes saavad selle eest palka.
.
14:05 03.02.2023
Ilmselt samamoodi mõtlevad need parkijad- mul omad probleemid, teised mind ei koti.
Tee siis oma elu korda, mitte ära siple probleemidepuntras.
Rallisõitja Jaan
14:57 03.02.2023
tüüpiline suhtumine. ei tee välja. keegi ajab näiteks enda auto suvel kuskil ninapidi randa vee piirini, paneb tümmi käima ja lähen lihtsalt mööda, tõmban küüru selga ja kannatan ära. Või keegi kutsub kuskil appi, teen nagu ei kuuleks, kiirendan sammu ja lähen edasi. Satun linnas peale, kui keegi situtab enda koera ja sitta ära ei korista, mis see minu asi on, lähen edasi. las Mupo tegeleb sellega.

Selline ignoreerimine on veel hullem, kui ülereageerimine.

Revalis
15:34 03.02.2023
Taaskord ebaloogiline võrdlus.. Tänaval kellegi teise valduses valesti parkiv auto, mis otseselt ei häiri ja hunnik haisvat enda korteri ukse taga. Mis mul sellest, kui keegi tarkpea on selveri uksele liiga lähedale parkinud? Kui mahun käruga uksest sisse/välja ilma, et peaksin nagu kirurg noaga sealt mööda manööverdama on poogen ju? Mul muidki muresid elus :)
.
15:54 03.02.2023
Ja alles siis, kui käruga mööda ei mahu, tekib mingi mõtteidu, et krt, parkida ei oska vä?
Ja mis mured poodi minnes vaevavad- kuidas laenu ja liisinguorjusest toiduraha säästa?
...
21:05 03.02.2023
Mitte et mind üldse ei huvitaks, mis minu ümber toimub vaid lihtsalt ei vaata selle pilguga, kas keegi on valesti parkinud või muud lollust teinud. Kui otseselt ei sega, siis ongi ükskõik...elu on liiga lühike selleks, et jõuaks kõigega tegeleda. Kui inimene appi hüüab, siis loomulikult tuleb appi minna, kui see on endale piisavalt ohutu. Kui keegi oma koera sitta ära ei korja ja see just minu ukse taga ei ole, siis ei hakka mina kellegile märkust tegama... sellega tegelgu teised kodanikud, kellel huvi.
.
10:45 05.02.2023
Ma kunagi ühele tegin iroonilise märkuse, et hästi pargitud- oli ennast diagonaalselt joonte vahele sättinud, vastu sain selle tüüpilise "kas segab kedagi või" mögina. Ega selliste ajuinvaliididega polegi sügavat mõtet suhelda, nad nagunii matsu ei jaga.