Tere,pole kunagi sealt tellinud. Huvitab mängukonsool. Mida peaks tellimisel jälgima voi tähelepanema, kuidas kauba garantiiga jääb ,kui on uus asi? Kas raha peab kohe ülekandma nagu ebays?
Garantii tingimused on tavaliselt kuulutuse juures kirjas. On olnud ka lühikese garantiiga kasutatud või "refurbished" (renoveeritud?) asju.
Raha võetakse kohe.
PS Mina ostaks amazon.de-st , siis ei pea tolliga mässama.
amazon.de on väga õige soovitus, sealt on kõige lihtsam. Ise sai sealt ilmajaam hiljuti soetatud ja kogemata, täiesti enda süül tellisin vale sensori sappa. Mõned klickid, nad saatsid tagasisaatmise paberi välja printimiseks, pakkisin ainult anduri, kleepisin sildi peale, helistasin DHL'i ja kuller oli paari tunni pärast asja peale korjamas. Raha tuli paari nädala jooksul tagasi, tellisin uue anduri "uue raha" eest ja kõik.
Nemad on vahendajad, osta saad ikka. Mõni müüja saadab Eestisse, mõni mitte. Pole sealt aastaid tellinud midagi aga kui kunagi sai üks el-mootor tellitud, siis sai eshopwedrop kullerteenust kasutatud selleks. Vaatan, et neil on mingi alleclick asi nüüd olemas, mis selle probleemi vist lahendab. Üldsielt kaup sama, mis Aliexpressis enamasti.
Ole hea ja hari lolli, milleks seda alleclicki vaja on?
Kui mõni ei taha Eestisse saata ja siis saadavad alleclicile ?
Kuidas siis kaasata seda klicki ?
Deus 18:43 22.02.2023
Re: Amazonist tellimine
... Pole sealt aastaid tellinud midagi aga kui kunagi sai üks el-mootor tellitud, siis sai eshopwedrop kullerteenust kasutatud selleks....
minule isiklikult tundub se olevat riskantne teenus. ei riskiks vb kuji siis mõne soodsama junniga, niipalju kui mina olen ebayst(inglismaalt, ameerikast ja austraaliast) tellinud siis siiani pole vel lüpsta saand.
Küsimusele on seal lauses vastatud, mille ma esile tõin peale kolmandat korda korrutamist. Kui funktsionaalne lugemisoskus puudub ja ainult mingi koinimisevajadus on, siis pole sul siia foorumisse asja.
PS! Teema muutus toodi ühe kodaniku poolt sisse 18:32 22.02.2023
Seepärast ütlesingi, et hakka otsast peale teemat lugema.
Kui Sina aru ei saa, siis vastus on ilmselgelt kirjas lauses "kui kunagi sai üks el-mootor tellitud, siis sai eshopwedrop kullerteenust kasutatud selleks."
Selgitan veelkord
Kasutasin EshopWeDrop kullerit
kui kunagi ise
tellisin!
Jõuab kohale? Leidsin allecklicki google reklaamina, lubavad tuua, oma allkirja alla ei pane, SEST näed, ma olen eshopwedrop klient ilmselgelt!
Ära enam oma lugemisoskamatusega hiilga siin, eks?