Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Palun abi lõputöö küsitlusega + Apollo 20€ kinkeka

kenelip
22:33 11.03.2023
Tere!

Olen Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna III kursuse tudeng ja käesoleval kevadel kirjutan lõputööd teemal "Tarbija vaenulikkus Venemaa vastu Ukrainas toimuva sõjategevuse tõttu". Uuringu eesmärgiks on välja selgitada tarbijate vaenulikkus Venemaa suhtes Ukrainas toimuva sõjategevuse näitel Eesti turul.

Sellega seoses palun Sul vastata järgnevale küsimustikule - https://forms.gle/xkc7ZJWybdA1fkPE8. Eriti ootan vastama meessoost isikuid, et valimis teatavat esinduslikkust saavutada.

Küsitlusele vastamine võtab aega maksimaalselt 5-10 minutit. Kõik antavad vastused on konfidentsiaalsed ja kasutan neid vaid selle uuringu raames.

Kõigi vastajate vahel loosin (osalemine on vabatahtlik) välja 20€ Apollo kinkekaardi.

Suurimad tänusõnad
Keneli
Marko
23:18 11.03.2023
Ma soovitan dubleerivad asjad välja rookida!
Olen küll tolerantne, aga seekord tekkis tõrge juba esimeste ridadega, edasi minna ei olnud enam tahtmist.
.
08:07 12.03.2023
Millistes vene toodetest üldse jutt käib? Elektroonikat- kodutehnikat sealt ju ei tule, autodest rääkimata, mõni ketšup või muu plödi ei ole näitaja, riietest tea ma midagi ja viin on viin ja kui pähe hakkab ning norm maitsega, pole suur vahet, kus tehtud. Ka on selline ühest seitsmeni (tavaliselt kümneni) skaalal hindamine täiesti vastumeelt- kui panen 6 või 7 punkti, siis pole ju erilist vahet, ehk vaid mingit illustreerivat graafikut muudab veidi. Inimene oskab suurepäraselt vastata kas konkreetselt ei-ja, natukene/mingil määral, neutraalne vms. Mis sõtta puutub, siis iga normaalne inimene tahab nüüd vantide mättasselöömist.
Deus
10:00 12.03.2023
Duubeldamine häiris kõige rohkem, ei hakanud seda täitmagi.
Näide:

Ma ei ostaks kunagi Venemaa päritolu toitu ega alkohoolseid jooke:
Kui vähegi võimalik, siis väldin Venemaa toodete ostmist:
Võimaluse korral eelistan ma osta Venemaal valmistatud tooteid:

Toit polegi toode?
Teine ja kolmas on üksteist välistavad aga küsimuse mõttes siiski üksteist dubleerivad.
Vastan kõikidele jah (10 punkti), siis millises küsimuses ma valetasin ja kuidas see su tulemust mõjutab?
PS! Mobla peal on ainult kolme punkti nähagi, kui just telefoni külili ei keera.
PPS! Venemaalt tuleb palju kosmeetikat, väetisi, vähemal määral kasukaid, ehteid või toormaterjali ehete jaoks jne. Väetised oleks vast kõige märkimisväärsem antud hetkel, kuigi järsku hakkas väetisi tootma ootamatult Mongoolia see sügis.

Muudetud 12.03.23 10:18

maaks
14:08 13.03.2023
Duubeldamine ON VAJALIK, et välja sõeluda need vastanud, kes "lihtsalt linnukesi panevad" :-)
Arvo72
18:10 13.03.2023