Millist vastust ootad? Ma võin öelda, et peaksid filtrite osas kontrollima induktiivsuse olemasolu. Kas saad hakkama, oskad mõõta?
Helbeke jaurab muidugi liiga palju, aga vaevalt siin mõni elektroonik on, kes selle raadio tüüpvea sulle puust ja punaseks teeb.
On sul seal Columbus või Amundsen süsteem, siis saab äkki oma kristallkuulilt tolmu pealt maha pühkida? Minu mälu järgi järgmine aste oli nii või teisiti Columbuse võimendi, kust kõik bassid ja muud asjad laiali jaotatakse ja kurdetud mure kõlab rohkem nagu võimendi alla andmisena kui mingi muu probleemiga, sest võimu ja raadio vahel on digiliin, see kas töötab või ei tööta aga mitte pole poolkõva seisu.
Seda, kas ODIS (VAG diagnostikaaparatuur) võimendi kohta midagi välja loeb, ma ei tea aga ta on üsna võimekas terve škoda ringi progremisel, ehk saad kuskilt esindusest abi selle aparatuuriga.
Vabalt võib olla, et võimendi kuumeneb üle ja teeb omale väikese jahtumispausi. Nüüd küsimus, et miks võimendi piisavat jahutust ei saa? On see aktiivjahutusega (ventilaatoriga) võimendi või passivne mis eeldab iisava õhuvoolu olemasolu? Äkki mingi ava kusagil kinni kaetud või midagi ette/kinni topitud?