Tere
Tahaks küsida seda, et sai soetatud 10aastad vana subaru xv 2.0 108kw boxer mootoriga diisel. Eelmine omanik vahetas hiljuti kõik õlid ja filtid ja ütles Alates 150000-vahetatud mootoriõli iga 7500km järgi. ja tahaks seda küsida kas tegemist on hea tehinguga või mitte. Sest roosted sellel pillil pole põhikorras. Ja kuhu võiks enda subarud remondi töökohta viia?
Toetudes olemasolevale infole, võib tõdeda, et suht hää tehing ja alati saab hullem olla.
Ning jah, kui on sattunud hullem versioon, tuleb töökotta viia.
Kui asi on masina jaoks ikke väga hull, tuleb valida masinale lähim sepikoda...
Läbisõid on 260264 ja vahetatud on sidur jne ainult rihma osas jään vastuse võlgu ainult mis on korrapäraselt tehtud mootori õli vahetatud 7500km järel.
Väntvõlli purunemine oli probleemiks kuni 2010 aastani.Edasi läks peale tugevdatud vänt.Ja väntvõlli purunemise põhjus omakorda peitus pe...s hoorattas.Muidu mootor nagu mootor ikka.
Subaru peamiseks "veaks" on boksermootori kolvigrupi kulumine "alt" ja nelikveo lisakulud, mida enamus omanikke ei raatsi kinni maksta. Roostetab ka, nagu Mercedes:) Ma tean, mul on mõlemaid lähiringis.
Aga mürada on arbuusiga muidugi vaffa.
Tavaremonte oskavad kõik japse tundvad wärkstoad teha, aga kui tuleb midagi margipsetsiifilist, siis Mariine autost ei pääse. Esinduse arve tuleb odavam, kui järjekordse jutulinnu subarukeelt mõistma õpetamine.
Küsijale: kui meeldib, anna minna ja ära ette muretse. Kasutatud auto sisse ei näe ja igaüks ise teab, kui suur on tema valulävi remondikulude osas. Subaru ei ole odav auto pidada, aga hästipeetud isend võiks 300 kkm välja vedada korraliku hoolduse ja remondigha mittekoonerdamise korral.
Mul 2011a Outback.Sõitnud 400 t.km.Seega eelpool mainitud 300 t. pole probleem.Samas kõik detailid originaal värvi all ja ei roosteta kusagilt,väljaarvatud esiklaasi üleval ääres katusel mõned täpid ja tagatiival ühe mõlgi kõrvalt kus värv kahjustatud. Aga eks erand kinnitab reeglit.