Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Küsitlus

zmaarit
19:11 08.11.2023
Tere head autohuvilised!

Vabandan, et Teie foorumisse niivõrd teemavälise postituse teen!
Olen Tallinna Ülikooli psühholoogia magistriõppe üliõpilane ja viin oma magistritöö raames läbi uurimust paarisuhetega rahulolu ja alkoholi tarbimisega seotud psühholoogiliste tegurite osas. Minu mureks on see, et facebooki gruppide kaudu on vastajateks kogunenud 90% naised, seega oleks hädasti vaja valimit tasakaalustada meesterahvaste osalemisega! Olen väga-väga tänulik, kui leiate 5-10 minutit aega, et minu küsimustikule vastata. Küsitlus on anonüümne ja vastuseid kasutatakse ainult statistiliselt üldistatud kujul.
Iga vastus loeb :)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEZcPgaPICySVwdUgm
cKd3uDEwlHVenOW-UmxQE78WAbqJsA/viewform?usp=sf_link

Ette tänades,
Maarit Zavadskis
zmaarit
12:29 13.11.2023
Endiselt ootan meesterahvaste vastuseid, praeguseks on juba 80% vs 20% meeste/naiste suhe, aga oleks vaja veel tasakaalustada meeste osalemisega :)
maaks
15:08 13.11.2023
Sellistele küsimustikele, kus küsitakse:
Kui tihti tunnete end ühel „lainepikkusel” inimestega, kes Teid ümbritsevad?
Kui tihti Te tunnete, et Teil pole tegelikult kellegi poole pöörduda?
Kui tihti Te tunnete, et Te pole enam kellegagi lähedane?
Kui tihti Te tunnete end eemaletõugatuna?
Kui tihti Te tunnete, et Teie suhted teistega on tähtsusetud?
jne, jne, jne
ei hakka ju normaalne mehepoeg üldse vastama! :-)
Vastanutest pakun, et 80% on "värvilisetriibulised" ja ülejäänud 20% lihtsalt "panid" midagi, et see "õudus" kiirelt läbi saaks.

Muudetud 13.11.23 15:08

Deus
15:29 13.11.2023
Aga võiks vastata, saaks äkki enda kohta ka midagi teada.
solbeer
16:02 13.11.2023
Kui tihti tunnete end ühel „lainepikkusel” inimestega, kes Teid ümbritsevad?
Kui tihti Te tunnete, et Teil pole tegelikult kellegi poole pöörduda?
Kui tihti Te tunnete, et Te pole enam kellegagi lähedane?
Kui tihti Te tunnete end eemaletõugatuna?
Kui tihti Te tunnete, et Teie suhted teistega on tähtsusetud?

Tegelikult peaks vist sellistele küsimustele vastamiseks suht deprekas olema ja elust tüdinenud.
Aga proovime.
Samal lainepikkusel olen sõpradega saunaõlle juures või sama tööd tegevate kolleegidega, kelledega mingi projekt käsil või siis lihtsalt tavaline ühine tööpäev. Toidupoes kassasabas ei ole huvi lainepikkust kruttida.
Kellegagi lähedane on suhteline, sest naisega voodis oled lähedane, aga samas võid seal olla ka üsna üksik kui suhted sassis. Lähedane töökaaslastega? Nomaitea kui lähedane peab nendega olema.
Eemaletõugatuna kellest? Riigist ja valitsusest? Oma suguvõsast, perekonnast, sõpradest?
Millised on tähtsad ja tähtsusetud suhted? Eks neid ole nii ja naasuguseid, kasvõi kehva naabriga on suhted tähtusetud või teises osakonnas, filiaalis, linnas töötava sama firma töötajaga. Tere ja head aega, kogu suhtlemine.
Ega üldiselt ongi igasugu küsimustikkudes sellised veidrad küsimused, millede peale ei oska vahel aad ega ood kosta.
Kuid täitsin selle siin ära ja ehk on abiks.
siberia
20:13 13.11.2023
Vastatud aga päris täpselt aru küll ei saa et mille jaoks see teadusele hea oli.
Inimesed on ju erinevad ja mõnele on oluline et saaks oma muresid kurta ja mõni risti vastupidi: on ülimalt rahul kui keegi mingite "kuidas sul täna läks " - teemadega ei tüüta.

Küsimustiku teise poole loogikast võib veel aru saada - et kui iga päev rüübata nii et hommikul räme pohmakas siis on see paha. Aga kuidas see esimese poolega seotud on? Võib-olla hakkangi selle pärast jooma et tunnen end ühel lainepikkusel ümbritsevatega? Või ei tunne end mitte kunagi eemaletõugatuna, kogu aeg peab tähelepanu keskmes olema. Seee väsitab nii ära et lihtsalt tuleb pudelilt kork maha keerata. Muidu ei jaksa.

Teemaalgataja on ilmselt vastupidiseid seoseid ette näinud ja siis läheb ju kogu uurimistöö hukka.