Peugeot 508 põlevad pidurituled pärast süüte sisse
Kuits73
11:52 12.01.2024
Selline mure, et kogu aeg põlevad pidurituled. Lülitilt ehk konnalt pistiku eemaldamine tulemusi ei anna. Selge see, et peab pöörduma kvalifitseeritud elektriku poole. Aga see kõik võtab aega. Sportlikust huvist küsin, kas stopptulede lüliti on seotud mootori ajuga või selle kõrval oleva BSI blokiga või mitte kumbagagi. Aga mingi relee peaks siis kuskil ju olema, millelt stopptuli plussi saab.
kui on üle tulemooduli, pole ühtegi releed, ennem kui midagi tegema hakatakse oleks mõistlik skeem ette võtta, see pole lada kus 5 juhet ja paar kaitset
Just. Leidsin ühe elektriskeemi, kus näeb, et see topeltlüliti ühe vooluringi avab ja teise sulgeb. Mind huvitab just piduritulede vooluring ja selle ta sulgeb, ehk juhtmed ongi koos, kui piduripedaalile vajutadaKüsimus on kust kohast tuleb see pinge juhtmele, mis avatud seisundis peaks olema 0.
Üritan lisada internetist leitud elektriskeemi teise põlvkonna Peugeot kohta. Ilmselt on veidi vanematel autodel piduritulede tööpõhimõte sama. Ehk selle skeemi järgi jookseb konna üks juhe 36.dale kontaktile. Kuna juhe on must siis minu arusaamise järgi peaks olema pingevaba.
Ilmselt ei saa ma mõttele pihta. Selleks, et konnalt pistik eemaldada, tuleb see kõigepealt oma pesast välja võtta(keerates vastupäeva). Aga kuidas teda reguleerida annab või miks see juhtmeteta hea on siis vabandust, ma ei taipa. Kui küsimus on, kas ma konna olen enne probleemi tekkimist reguleerinud, siis vastus on et mitte.
no peale 20 postitus lõpuks enamvähem selgub mida sa teinud oled ja mida mitte.konna regullimiseks tõmmatakse varras konnast nats välja.pedaal reguleerib ta ise lõplikult paika.mõõda siis konna kontaktid testriga ära,kas töötavad nii nagu peavad.kõige viimaseks alles hakka elektrit näppima
Tänud kõigile kaasaelamisest. Elektriku juurde aeg broneeritud. Eks selle konna võib ju ise veel kord täpsemalt üle vaadata. Ei ma seda elektrit vast ise näppima ei lähe. Lihtsalt sportlikust huvist uurisin.
ah et sportlikusthuvist tehakse selline teema. milleks. konna kontrollimine võtab vähem aega,kui wc-s käimine nr.1-l.
ootame järgmist uut teemat mida saaks sportlikusthuvist lahendada
Kui konna kontrollimine tulemusi too, ehk konn on korras siis võib see teema teisigi huvitada. Vaata esimest postitust!
30. jaanuar on kokku lepitud aeg väga hea elektriku juurde, sest suvaline elektrik peobleemist jagu ei ole saanud. Teatan, kui kõik korras.
Viimane postitus minu poolt antud teemal. Piduritulede probleem oli siiski mootori ecu- s, kuigi oma aruga arvasin, et PIDURITULEDEL ei ole ju mootoriga mingit pistmist. Pikemalt peatumata, miks nii kaua aega võttis.