Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Odav nutitelefon.

Reno16
22:18 11.03.2024
Tere!
Soovin osta oma elu esimese nutitelefoni. Esialgu kasutaks enamasti suhtlemiseks ja äratuskella funktsiooni. Tulevikus hakkaks ehk mingeid äppe ka kasutama, et ajaga kaasas käia. Kuna suhtlemist palju pole ja internet ja äpid jääksid tulevikku, siis vaja lihtsalt nutitelefoniga harjumiseks odavamat telefoni, mille aku peaks just puhkereźiimis võimalikult kaua vastu, kuna hakkabki enamasti puhkama( sisse lülitatud). Hinnad algavad alla sajast eurost ja lõppevad mitme tuhandega. Mitu tuhat telefoni eest ma kindlasti pole valmis maksma. Max. olen valmis maksma 200 eurot. Välismaalt ei soovi osta. Sobib näiteks mõni Eesti e-pood või reaalne pood.
Kas piisab ostmisest ja sim- kaardi sisse panemisest või on asi nii keeruliseks ajatud, et telefoni kasutama hakkamiseks on vaja rohkem teadmisi? Need poed leian ise ka internetist ülesse. Lihtsalt oleks vaja teada telefoni marki ja mudelit, mis minu tingimustele vastaksid? Samas..., kuna need pidavat nii õrnad olema, siis võiks olla võimalus ka lisavarustusena näiteks kaaned osta, mis telefoni kriimustuste ja väiksema muljumise eest kaitseksid. Kukkumise eest ei pea olema kaitstud ja veekindel ei pea samuti olema. Aku võiks nii hästi vastu pidada, et iga paari päeva tagant poleks vaja laadida, kui ma telefoni nii harva kasutan. Oleks hea, kui see oleks võimalikult väike ja kerge.

Muudetud 11.03.24 22:19

Deus
22:57 11.03.2024
RedMi lipulaevakiller ja teema lõpp. Saad Klickist.

Muudetud 11.03.24 22:58

See teema on vastusteks suletud.