Remont ja hooldus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kliima remont

Andreas22
17:53 27.05.2024
Tervitus!
Nagu ikka ja alati, siis juhtuvad asjad siis, kui seda pole vaja. Töölepingu lõpetas kliima. Sai käidud kahe erineva inimese juures, kellel aparaat olemas, gaas mis autos võeti välja nagu ikka algul, aga tagasi kogu vajaliku kogust ei saanud keegi lasta, mõlemad arvasid, et umbes on kondentsi paak/filter. Teab keegi kedagi või on ise pädev mees asja koheselt ette võtma ja korda tegema (Tln)?
Autoks Navara
Kui mingi oluline info jäi kirjutamata, siis vastan jooksvalt.

Ette tänades!
Njah b
06:05 28.05.2024
Ma kunagi käisin tähetorni tänaval oma kliimat remontimas, tundusid pädevad mehed olevat. Lätlased vist isegi, koduleht selline:

https://autoklimats.lv/ee/asukoht/autokliima-gvidis-eesti-ou
63amg
07:16 28.05.2024
need lätlased on seal parajad huiarid
Andreas22
07:21 28.05.2024
Tänud info eest, kindlasti võtan ühendust nendega täna ja uurin kuidas järjekorraga on.
Andreas22
07:22 28.05.2024
Kurja, nüüd pani mõtlema kas lasta oma kliima kallale need Lätlased üldse, kui nad väidetavalt hu…rid on…
fdghfgh
07:44 28.05.2024
Nett on täis kliima remontijaid, ainult guugelda. Ei ole ju keeruline.
Andreas22
08:13 28.05.2024
Järgmine targutaja väljas…
Oskan Googeldada ja on seda ka tehtud ja paljude firmadega ühendust võetud, aga enamustel järjekord ala paar nädalat. Postituse mõte oligi see, et ehk on siin keegi piisavalt pädev see asi ette võtma koheselt.
Deus
10:06 28.05.2024
Need lätlased on väga norm tegelased. 250 euri eest võtsid Cadillaci nina laiali, väänasid ise käsitsi uued torud ja panid nina kokku tagasi, täitsid kondi, järgmised 5 aastat oli selle poole pealt muretu. Hinnad tõenäoliselt on nüüdseks muutunud.Olen veel kolme autoga nende juures käinud läbi aegade.
Üks sepik seal räägib isegi eesti keelt aga teda pole alati kohal ehk siis vene keele oskus on seal abiks või mõni sõber kes seda tiblastani keelt oskab.

Muudetud 28.05.24 10:07

Njah b
19:01 28.05.2024
No mul nende lätlastega seal reaalne kogemus, tegid töö tip top ära ja hind vastas kvaliteedile (ehk hinna osas ei ole nuriseda, et liiga kallis)
Andreas22
21:03 28.05.2024
Sai käidud täna siis nende Lätlaste juures, aga koht kus nad toimetama peaksid polnud miskit enam, alles oli vaid poolik ära murdunud silt reklaamist (kliima remont). Ei teagi kas pillid kotti pannud või mujale kolinud.
v6sa
07:44 29.05.2024
Nett on täis kliima täitjaid. Kliima remontijatega on nutusem lugu:)

Endiselt on hinges ja toimetab Üllar Õnne tänaval Tallinnas. Miniseelikus sekretäri vastas oleva musta nahkdiivani ja konditsioneeritud õhuga ootesaali tal ei ole, aga oma tööd ta tunneb.

Kontakti saab telefonil 5052156.

Hoiatuseks olgu öeldud, et odav mees ei ole ja kliendi juhiste järgi ei tööta:)
Kalev Korb
21:20 29.05.2024

Kalmistu tee 30c
ARTR AUTO
Andreas22
16:05 07.06.2024
Tänud v6sa,le väärt info eest!
Õnne tänaval Üllari juures käidud, miniseelikuid tõesti vastas ei oodanud ja ilm oli sammuti palav ning seda konditsioneeriga ei jahutatud, küll aga sain oma murega nii kaugele, et töölepingu oli lõpetanud kliimapump/kompressor. Hetkel juba uus olemas ja ootab järjekorda millal saab külma puhuma hakata.
Deus
17:24 07.06.2024
Uurisin kohalike käest sealt, et Lätlased on tõesti minekut teinud, mitte lihtsalt ringi kolinud.
v6sa
10:14 09.06.2024
Anna siis märku, kuidas asi lahenes.

Kusjuures sama pädevat venda ma praegu ei teagi teist ebastandardseid olukordasid lahendama. Kurb, et ta tervislik seisund nii nigel on.

Olen oma asju käinud tema juures lausa tegemas: tema nokib kellegi teise muret teha, mina vahetan oma autol kuivatit või mõnda jabura koha peal olevat või lihtsalt erivahendit /tihendit vajavat lohvi ja pärast laseb tema on külmavärgendusega üle. Mõlemad rahul:)
sgf
17:35 12.06.2024
suht 100% kindel, et kui 5-6 aasta pärast pole selle sama kondi veaga navaarat veel ära müünud, siis saab jälle uuesti täpselt sama reha otsa astuda ehk siis "täitja" juures "täitmas" käia
stammer
19:13 12.06.2024
iga viga/probleem on lahendatav, iseasi, kas klient on nõus maksma selle eest.
Kui kuuldakse esinduse hinda, siis hakkabki alternatiiv-karusell pihta, et leida odavam lahendus, tihti mitmeid kordi üle makstes.
Andreas22
21:23 12.06.2024
Sgf, mis on sinu postituse mõte?
Kui süvened teemasse ja oskad lugeda, siis nägid, et uus pump olemas ja läheb koheselt ka vahetusse.
Olen selle autoga sõitnud juba 7a ja mingei müügi plaane ei ole ei praegu ega ka tulevikus kohe kindlasti, et ei tasu mingit umbluud ajada.
Kasutaja Stammer ütles õiged sõnad: iga viga/probleem on lahendatav. Kui sellise auto juba ostad ja kasutad ka otstarbekalt, siis pead ka arvestama väljaminekutega aegajalt.
Kena õhtut!
v6sa
23:02 12.06.2024
Kasutatud auto kliimasüsteem on oma olemuselt perioodilist täitmist vajav asi. Külmaseadme tööks vajalik aine on nii hea pugeja:( Mõne aasta tagant sadakond € maksta täitmise ja mõne lohvi vahetuse eest on oluliselt mõistlikum kulutus kui kogu süsteemi uutest osadest uuesti kokkupanek, et saada pidevalt tuba külmaks järgmiseks kümneks aastaks.