Ilmselt veho kõige mõistlikum, võimalik, et saad nox sensorid tehase goodwill garantiiga vahetatud ja sõidad edasi. Pikalt pole mõtet oodata,varsti auto ei käivitu.
Niikaua, kuni inimliku hinnaga neid summuti NOx molekulipoolitajaid korda ei tehta, on soovitus loobuda kogu sellest süsteemist. Muidu jäädki sinna raha toppima. Veel parem mõte on adbluega autot mitte osta. Neid probleeme on tohutult ja inimesed maksavad tuhandeid kellegi idiootse mõtte eest. Suur osa maailmast, Ameerika, Aasia, Venemaa, India vilistavad sellele ja mingi väike osa maakerast tõmbleb end pooleks igasugu euronõuetega.
Kui plaanid tulevikus muretut elu, siis ainult Veho. Teised ei oma tehasetoetust.
Küsida tasub ka Hort autost. Neil on ka mingid suhted tehasega, mis võib mõne tagasikutsumise korral oluliuseks osutuda. Ning neid tagasikutsumisi ikka koguneb...
AdBlue on kasutu meiesuguses hõredalt asustatud riigis. Suurlinnade õhk ON läinud palju puhtamaks. Aga sel on kõrge hind.
Kui korras ajalugu ei morjenda, siis Lesven saab samuti hakkama.
Kohe tuleb meil Euro7, kus autod on sisuliselt õhupuhastajad. Ma oleks kahe käega selle poolt, kui neid tegelikult kümneid eurosid maksvaid asju ei müüdaks inimestele tuhandetega ja keegi saab õilsalt rikkaks ilusa jutu saatel. EU peaks doteerima seda asja, raha läheks vähemalt õigesse kohta. Ja keegi ei tegeleks asjade kinnikeeramisega.
Aga ametnikud on jätkuvalt väga rumal ja egoistlik kontingent ühiskonnast.
Meil firmas trobikond sidruneid ja samas aastakäigus, ehk 4-5 a. vanad, ca. 100K kõigil sellega jamad, algul remont ja lõpuks ikkagi kogu paagi vahetus. Õnneks garaantii, muidu oleks 1700 raha selle junni eest küsitud. MB-l kopikas kangem hinnalipik arvatavasti. Seega, lase see õnnetus välja kirjutada ja reaalselt jääb ilm vaat et puhtamaks.
Tõsi.Sitika omanikuna saan seda kinnitada, ainult et mina sain selle pulli,ca. poolteist tonni,kinni taguda,sest garantii oli just läbi saanud :)Nuhtlus tõesti!
Millised sama klassi diisel autod on ilma selle addblueta? Ennast ka huvitaks.
Peale Ford Mondeo ma ei tea muid. Mondeot aga enam uuena ei saa.
Tänud vastamast.
Kuigi sellest on nüüd hulk aastaid möödas, siis mäletan,et tehti küll väike soodukas,oli vist paarsada euri vms..ja uuele adblue paagile siis paar aastat garantii. Nüüdseks on see ka möödas, eks näis kaua seekord vastu peab..Paistab ,et see viga on neil sisse kirjutatud, Jumperitel oli sama probleem, nõnda mainiti esinduses...
Kes siin esimesi samme adblue remondis kinni maksavad soovin edu. See süsteem on lõputu raha kulutamise auk - sensorid, paak ja adblue pihusti, saad ühe ringi peale ja hakkab otsast peale. Ma peale garantii lõppu 1 asi adblue off maksab 500 ringis ja 0 muret edasi.