Tegu siis 2012 a.isendiga 2.2disla 129kw.
Jahutusvedelik kaob kuhugi enneolematu kiirusega ca.200km sõitu ja 2L vett, lekkeid pole, õlid puhtad,survetestid tehtud ,kuhu edasi,kus võiks ära põleda ja lekkida??
Mul on küll teine auto aga sama aasta auto. Mul kaob jahutusvedelik samamoodi ära, kui juurde valan. Hetkel on alla miinimumi ja hoiab taset ning on paagis vähemalt olemas. Kohe kui juurde kallan, kaob see juurde kallatud kogus kiiresti ära. Seega mina otsustasin jätta nii nagu hetkel on. Tegelikult pole raha ka nii palju, et lasta põhjalikult üle vaadata ja viga tuvastada. Auto sõidab nagu sõitma peab. Ma ei tea, kas minu jutust on sinu auto puhul kasu aga võid ju proovida. Kui paagist päris otsa ei hakka saama, siis võibolla ongi mõistlik nii jätta, kuna vea kindlaks tegemine ja parandamine võib ebamõistlikuks kulutuseks osutuda ja mis sellest juurde kallata, kui see kaob natukese aja pärast ära ja pealegi on jahutusvedelik ju paagis olemas..., mis siis, et alla min. taseme. Võid jälgida seda asja aga kontrolli tihti, et tõesti päris otsa ei saaks ja aegajalt pilk jahutusvedeliku temp. näidikule ei ole ka paha mõte.
Sama kogemus nagu Reno12345 kirjeldas oli mul A6C6-ga. Tase alla miinimumi, juurde kallates on paari päevaga samal tasemel, aga sellest alla ei läinud vähemalt 5+ aasta jooksul. Kuna vea leidmine ja korda tegemine oleks võib-olla auto hinna maksnud, siis polnud mõtet ette võtta ja temp oli alati korras.
Kas see ka sinu puhul kehtib, ei julge kinnitada.
Ilmselt mõeldi olukorda, kus kolvil pole ruumi üles minna kuna kamber jahutusvedelikku täis. Käivitamise ajal selline olukord mootorit päris rivist välja ei löö, on paar juhust olnud elus. Kui töötav mootor palju vedelikku sisse hingab, siis on tõesti jama käes.