Avanes võimalus osta usast hea hinnaga tutikas Dodge Ram, kuid probleem tekib ilmselt arvele võtmisega eestis. Kas euroopa liitu astumisega meil ei muutu midagi? Minu teada saksas võetakse usa mudeleid küll arvele.Kas keegi on kursis. Kuidas see auto näiteks arvele on saadud? http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=61927
Kuunud olen et vanemaid kui 96 aastal toodetud saab arvele, uuemaid mitte. Üks tuttav tõi saksast Focuse Usa variandi ,arvele ei saanud, minu teada müüs kuskile mujale riiki pärast olude sunnil.
Seda tuleb küsida selle inimese käest kes seda autot müüb(omanik). Minuteada sõidab ta nüüd uue RAMiga ringi (või nägin unes). Ise olen ka ülimalt huvitatud uue RAMi ostust.
kóike saab kui tahtmist on...uue Rami toomine ei tohiks probleem olla.kui sksa saab mispärast siis esti ei saa...seda enam et Est ka ju euro*****eks hakkab.ja kui muidu ei saa sis onupojapoliitikaga ARKs saab kindlasti:)
Kõikide uute ameeriklastega on paras peavalu s.t. kui puudub EU tüübikinnitus. Alati on võimalik arvele saada kui eeltöö teatud sõidukile on korralikult tehtud. Saksas registreeritud RAM´id Eestis ei kõlba. Ikka pead kadalipu läbima., EU´ga liitumine kah ei aidanud.
Jõudu registreerimisel
dadram@hot.ee
ma arvan et need pussud, kes ei lase eestis jänkisid regada, on ilmselt needsamad pussud, kes "võivad olla ka nt teadlikud Eestis müüdava solk-bensiini kvaliteedist", veelgi enam, bensiini solkimise pealt ise kogunisti vaikimisi teenida salamiljoneid... Ehk et ikka need pussud seal "ülevalpool", kellele aus maksumaksja palka maksab
Ma olen näinud uut RAM-i Eestis sõitmas, millel on Eesti numbrid küljes. Ühte Lincoln Navigator-it olen kah näinud Eesti numbritega... Järelikult peaks arvele saama küll...
Teema huvitav..
Olen ise ka seda asja uurinud ja 30 000 taalaga midagi vääga korralikku usa st kätte saada ei olegi probleem.
Kui arvestada, et toomiseks kulub 10 000 taala siis on alljärgneva asja hinnale küll kõva purakas otsa suratud. http://www.autonova.ee/auto.php?listing=88
...ei tea kas on Eestis arvel ka vä???
ise panen oma 99.a USA auto Lätis registrisse , vahet ju pole kus auto registeeritud ;) ?
kindlustus 6kuu = 1000eek ( Riias , maal veel soodsaim ) 162 KW , Eestis 2-3korda kallim ( mul on kõrge boonus ) , Kasko 1800eek 6kuu , ülevaatus ( väga korralik ja asjalik st. mingeid tulekustutid, kolmnurgad jne pole küsitud , veermik ja muu tehnika testitud aga väga põhjalikult) u.200eek.
Plaanin ka masina toomist usast, kas tõid omajõududega(kuidas täpsemalt) Eestisse? Ja kas Lätis arvele võtmine on nii lihtne nagu räägitakse, olenemata mis riigi kodanik oled? Kui kalliks toomine läks kui saladus pole?
10 000 dollarit eestisse toomine.nalja teed v2?selle raha eest v6id sa oma rammi 5 korda ymber maakera lasta vedada.merekonteiner maksab j2medalt tonna.osavamad mehed topivad sinna 3 s6iduautot korraga sisse.t6si ramme 3 tykki lausa ei mahuks,aga 10 tonni.?no see on nyyd kyll v2he liiast.
Isiklike kogemuste järgi korraldab Soomes vastavustunnistuse väljastamist TUV NORD www.tuv.fi dokument tuleb Saksast ja maksis
1146.80 € hinna sees on käibemaks 22% 206.80€
Ehk asja nimi on €urorööv- teretulemast liitu!
Keegi seal üleval hakkas RAMi küttuse kulust midagi rääkima.
Iga inimene otsib endale autot oma rahakotti paksuse järgi, nii et ma arvan et selliseid asju võib siia isegi mitte kirjutada.