õige jutt!!!
endal on 3,8+4-ne automaat ja võtab vähem kui 3,1 --- keskmine 10 l/100le. Samas olen Tallinnast Võrusse ja tagasi 7,8 saanud.
Kuna tegemist on 1,5 t kaaluva autoga siis 2,3 ökonoomsem ei tule. Iseasi kui soovid manuaaliga.
2,3 16 V võtab 10l/100 km kohta. Punkt. Ei rohkem ega vähem, ükskõik kuidas tallad rohkem lihtsalt ei võta ja kõik !
vastupidavus: 2,3ne mootor kestab 300 000 km - siis tuleb teha ESIMENE remont.
Suurim miinus on ilmselt see, et auto esituled sama hästi, kui ei valgustagi. Oled ilmselt isegi märganud, et päris paljudel on lisakad sätitud - ja need pole ilu pärast. Kui on veel usa variant, siis pole isegi halogeen pirnid - ei kujuta üldse ette, kuidas sellega sõita peaks saama.
Eelnevad jutud on kõik õiged,endal on 3,8V6 aastast 1992,midagi väga suurt pole vahetama pidanud.(starter 3t eeku).Bensu kulu
küll väga suur pole,linnast välas 9-10 l ,oleneb muidugi ka
kuidas vajutada.Tuled on jah suhtkoht hädised ja ega lisatulesid
pole eriti kusagile panna.Ma lisasin Hella frog-id stange alla.
Ise olen kulgend Pontiac TranSpordiga nyyd natuke yle aasta, mootoriks on 2.3 ja manuaal kast, liigub edasi päris ilusti, jõudu võiks ju kyll rohkem olla. Kytet võtab nii kuidas tallad, maanteel 7-9 linnas rohkem (pole nagu eriti mõõtnud). 2.3 mootoriga isendi puhul tuleb suht tõsiselt vaadata mis seisukorras mootor on, neid peedistatakse saksamaal ikka suht palju. 3.1 mootorit loetakse suht kehvakeseks ja 3.1 on ka nõrgem käigukast kui 3.8 mootoritel (3.1 on kolmekäiguline automaat ja 3.8 on neljakäiguline automaat). 3.1 on nii võimsust kui ka oli vist pöördemomenti isegi vähem kui 2.3 sel. 3.8 pidi juba kyllalt äkiline olema. Muidu auto on igati mõnus, kerge ja mugav sõita, lumes ronib päris hästi, maastikul ka hätta ei jää, kui just ise lollusi kokku ei keera. Talvel läheb tal see suur kere isegi suht kiiresti soojaks. Varuosadega pole siiani probleeme olnud ja hinnad on sama klassi eurooplaste omadest vaata et odavamadki. Muud nigu hetkel ei tulegi meelde. Ise soovitaks 3.8 mootoriga isendit, kytet võtab isegi natuke vähem kui 3.1 ne aga edasi astub paremini.
avastasin 3,8l kohta-kui rehvidel on 195/65-kütus võtab veidi rohkem 100 km ca vähemalt 10 l maanteel,195/70 võtab tubli vähem maanteel 8,5 l 100 km-kiirussel 90-95 km/h samuti bensiin 98a tundub parem kui 95-sest mootoril on palju sõitnud 267ooo km 93 a.