Kui aus olla siis A ei taheta pidada eriti MB. Üks õnnetu mudel, uus A on juba teisest puust. Aga kui korralikult hooldatud ja peale diagnostikat vigu ei esine, siis sõita ikka kanntab.
Mul ka küsimus A160 kohta. Kas oskab mõni asjatundja nõu anda, milles asi, kui peale auto seisma jätmist ikka veel mingi pump või puhur jääb tööle? Asukoht kapoti all mootorist paremal, aknapesuvedeliku paagi all/kõrval.
See ei ole sul ei pump ega puhur mis peale sõitu käima jääb. See peabki seal susisema see asjandus puhastab, roheliste teema!
Esimeste A klassidega on olnud probleeme aga järgmised mudeli põlvkonnad on hoopis teisest puust ja salongi koostekvaliteet on heal tasemel ja materjalidest odavust enam ei leia.
Eriti head on säästlikud ja vastupidavad cdi (commonrail) diiselmootorid. Mercedes paigaldab neid suhteliselt väkese töömahuga 1.7 cdi mootoreid ka tarbesõidukile väikse ülekande arvuga. See on hea sest maanteel, 90 ga sõites on pöörded vaid 2000 ringis mitte nagu paljudel teistel odavama klassi tootjatel millede väike autode bensumootorid uluvad pea 3000 pöörde juures käia ja seda maanteel 90 alas ning kuludes ja kulutades oluliselt enam kütust kui MB mootorid! Mercedes cdi mootor käib maanteel 90 alas vaikselt ja kulub minimaselt ning seejuures diiselkütust nuusutab vaid 4 liitrit sajale!
Olen A 160 ,2002 mersu omanik ja selline küsimus, olen autol kõik võimalikud osad ära vahetanud aga kolin tuleb ikka eest otsast kiirusega 5- 15 km th siis enam ei kolise, kui kellegi oli selline viga ehk saaks jagada. Suured tänud abi eest.
Stabika kinnituse puksid( kinnitus kere küljes) või stabika kondid. Tüüpilised asjad mis hakkavad väiksel kiirusel konarusi ja auke "lugema". Amordi tugilaager võib teha, võib teha ka väga väsinud amordid.
Aastast 1998, ls 115000, kui see nüüd on kotrollitav ajalugu siis on tegemist uue ja suht muretu autoka (va.rooste) Pigem on see läbisõit 300k