tahaks oma autole natuke äkilisust juurde saada mõtlen et kas panna asuurem mootor pealöe või jälle liigsed kilod maha koorida.mida maha võtta juba esmapilgul tundu
Köige lihtsamalt saad äkilisust juurde, kui paned vedavale sillale tunduvalt madalama profiiliga rehvid. Lihtsalt spido hakkab valetama veelgi rohkem kui praegu ning kaotad mugavuses augulistel tänavatel. Mootorivahetusega kaasneb paljudel autodel ka muud tööd (elektroonika, ylekanded kkastist ratasteni jpm), et seda nii uisapäisa ette vötma pole mötet hakata. Ning mitte igal autol pole vöimalik vahetada mootorit alla kahe tunni, nagu nt minu omal:))
nO ma teeks auto siga kergeks.. võtax mootori ka maha... siis nagu lennuk..peeese need reffid ja muu jama ostad parem raketi ja topid endale sinna pimedase kohta FUN ANYWAY
Mis marki kulgurit yldse teed . Täpsemat infi oleks vaja jagada
ehk oleks siis ka nõuanded täpsemad . Auto puhul sõltub palju
sellest mida sa tast ootad , kas paremat minekut või mugavat kulgemist . Madalama profiiliga rehvid annavad ainult võimaluse käike tiba kiiremini vahatada ja kurve vahel kiiremini läbida aga kui sa tehase seadest liiga palju mööda paned teed oma elu ise
põrguks . Enne prioriteedid ja siis tulevad ka soovirused : Kaalu
vähendamine annab kiirendades kyll hästi tunda kuid ka väiksema
myra isolatsiooni ja koliseva plekkkarbi .
Jõudu tööle !!
Tuttavad on mul saanud äkilisust juurde suurema mootoriga, kuid parem osta väga kerge auto ( ma ostsin citroen 12 - kaalub 600 kg! ), millele piisab kui paned vahele 1.4 L mootori. Jõudu suurt ei ole, kuid tuuri läheb nagu bike ning kiirendus on parem kui BMW M3-l. Rebib mis hirmus.
Ühesõnaga alla tonnine auto - alates 1.4 liitrine mootor
Olen seda asja nüüd kaalunud mitme külje pealt ja leidnud, et ikkagi oleks õigem panna peale suurem mootor või siis mitu.
Väga head tulemused saavutatakse näiteks helikopteri mootoritega. Paar sellist peale ja ma tahaks näha kes veel tuleb foori taga kõrvale laiama.
Auto ise aga võiks muidugi olla võimalikult kerge, näiteks 206 või kui rahakott ei luba siis miks ka mitte ZAZ tüüpi sõiduauto.
Tööd ja vaeva sellega muidugi, et oleks aga arvan, et asi tasuks ennast kuhjaga.
Jõudu tööle.
See kaalu ja liitrite suhe ei ole nüüd küll õige, et paned alla tonnisele 1.4 L peale ja läheb küll. Mul on alla tonnine auto (920 kg) ja 1.5-ne mootor. Ei lähe ta miskit. Asi ikka rohkem kilovattidel kui liitrites.
mis küsimus kerge auto ja ja palju kw
asi pole kubatuuris vaid kw"s
raske auto võib ka ilusti minna kui jõudu on
ega mingi 1,4 55kw ei lähe kunagi hästi
vb siis kui kere 25okg
kõige lihtsam oleks mootori hingamist/peeretamist modida, CE märgistusega sisse ja väljalaske elemendid...
kaalu vähendamine tähendab, et peab ARKist minema küsima üle, või siit samast foorumist on ekspertfoorumlane, kes oskab öelda, mis lubatud ja mis mitte...
aga kui jutt käib võistlusklassi/treileri eksemplariga, siis lase fantaasial lennata, ARKi ära siis enam mine ja tänava peal osside bemmidele ära tegemine unusta selle autoga igaveseks... ;D
aga teeks ka juttu mis mudeli ja mis margiga tegu üldse, siis saab täpsemalt soovitada asju...ARK on väljalaske aasta ja tehasenõuete põhine...:D
aga kui vaja teada infot, millega koolis poiste ees uhkustada, siis mängi UG2, seal on igal tuuningul küljes jutt, mida miski teeb ;)