Ssang Yong

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Rexton

Karlutt
12:07 24.01.2003
Jäänud silma Rexton. Hind on sellise auto kohta soodne. Uurin, kas siinsetel lugejatel-kirjutajatel on temaga kokkupuuteid olnud. Mis mulje on jätnud?
tydo
17:46 01.04.2003
igati soliidne ja kena asjavärk on, soovitan soojalt
pläägu
17:49 28.05.2003
siiani siis keegi nii hull pole olnud et on ostnud??? äkki möni firma siis vöi midagi, igatahes tahaks ka muljeid kuulda
autoexport
14:51 29.05.2003
No neid ikka liigub aga äkki tasuks uus mootor ära oodata(pidavat 2004 tulema MB 270CDI,sama mis praegu MBl ja Gr. Cherokeel),Ivar Mustal muidu ka üks olemas.Hind pidavat just see halvem pool olema,võrreldes näiteks KIAga ja paberitel on Sorento parem,tegelikult kaua kestavad need suvalise firma hea võimsusega diislid,ilmselt vähem kui igiliikurid MBlt? Pole nagu muud halba kuulda olnud.
:)
23:35 07.12.2003
välimus on küll klass omaette. aga kes on aru saanud selles reklaamivärgist. plakatitel kirjas selge sõnaga Rexton alates 299 000.- aga kui vaatad kodulehele siis alla 349 000 pole võimalik? kodulehtki on paras wordi-soperdis
autohull
14:27 09.01.2004
krt mehed,teie jutus puudub igasugune objektiivsus. käisin seda autot vaatamas ja ma ütlenausalt, ma olin jhamunud. Väga hea koostekvaliteet, armatuur, viimistlus. no sorento on selle kõrval täiesti ****soperdis. sõitsin sorento ja rextoniga, ühel päeval ja ühte 5 km kruusalõiku. rexton on kordi parem, nii juhitavus,mugavus,teelpüsimine... no ma ütlen, et rexton on märksa parem auto kui hr. Karlutt siin eelnevalt on kommenteerinud. mul oli 2a tagasi Land Cruiser 95, hetkel on Grand Cherokee. Nii komemntaariks niipalju, et sellest LC on ta igas elemendis parem(võibolla mõnes offroadi testis võibolla mitte) ning GC on vähemalt võrdne, ainuke vahe, et rexton on maanteel oluliselt pehmem ja salong kõvasti mahukam ja eronoomsem.
autohull
14:28 09.01.2004
sry, mitte hr, krlutt vaid ugo, teisest antud mudeli arvustusküljelt
dtr
00:50 10.01.2004
On ilus ,on ....
Auto on aegunud enne kui vormistada jõuate
Mehed tulge mõisusele................
idikas
20:31 10.01.2004
Rexton on 10korda kõrgemal tasemel kui Kia Sorento,olin loll,ei teadnud ja autobildist lugesin ja kuna seda usun ütlen ka teile.Sorento diisel pärineb VMilt,Itaaliast,sama firma mootorid rikkusid ka 2.5liitristena Jeepi mainet,Cherokee ja ka Grand Cherokee peal,siis tehti Grandile 3.1TD mis pole ka palju parem.Nüüd on Grand Cherokee 2.7MB diisli peal ja Rexton vel 2.9Td MB peal,kuid endiselt lubatakse peatset 2.7CDI kasutusele võtmist.Sorentol on see Italia 2.5 küll otsepritsega,ehk siis nagu Hyundai H1-lgi.JA 2.8samast tehasest on praegusel Cherokeel.Autol ja autol on suur vahe,eriti vastupidavuses,rexton on tasemel!
Rein
22:47 03.10.2004
Ostsime antud valikust Sorento, kuna Rextoni hind mõningate lisadega läks juba üsana palju Sorento omast kõrgemaks. Aga huvi on säilinud, seda masinat ka ära proovida ;)
karl
23:07 03.10.2004
Ah minge m...i jutuga, et rexton tasemel. Krt te mehed teate ka, kui sitt suto see on või? Sorento on kordi parem ja minu arust üks parimaid maastureid üldse. Vaadake talle põhja alla, puhas jänki vaatab vastu ja jänkide maasturite kvaliteet on ju ometi teada. Saksa AutoBild tunnistas maasturite testis just Sorento parimaks ja auto ainukeseks miinuseks oli märgitud see, et tal Kia märk ees on. Seda enam, et tegemist Saksa ajakirjaga, sest me ju teame, kuidas sakslased ikka oma maa autosi testides eelistavad. Rextoni ost ja remont läheb ka tunduvalt kallimaks. Lisaks veel see, et Sorento juures on ise ka ikka võimalik midagi ära teha (samuti tänu sellele, et jänki tehnoloogiat kasutatud), rextoni juures ei saa ise muhvigi tehtud. Teate, kust Rextonil mutter lahti keerata tuleb, et esitule pirni vahetada? Rattakoopast!!! Mõnus, eks. Tõesti, mootor on Rextonil hea, aga ülejäänud on hullem kui Hyundail. Juba uuel autol on salongis mingi nagi. Ühesõnaga, need, kes Ssanjunni ostmisega ämbrisse astusid, võiks ikkagi Sorento rahule jätta.
Rein
15:43 05.10.2004
Mulle oleks Rexton meeldinud pikema pagassi tõttu. Aga hinna tõttu proovimiseni ei jõudnud.
joss
15:52 12.10.2004
kui vaadata internetist midaga arvavad rextonist ja sorentost profid kes autode testimisega leiba teenivad, siis ma pole leidnud testi, kus rextonit oleks sorentost paremaks peetud. rexoni kohta on kirjutatud umbes et "suht hea" ja sorento kohta "üllatavalt hea".

sorento:
Best in Class AutoPacific 2003 Vehicle Satisfaction Award;
4X4Magazine: 4x4 of the Year Award in U.K.;
Diesel Car magazine: 4x4 Diesel Car of the Year 2003;
2003 "Drivers' Choice" Award for Best Mid-Size SUV;
New England Motor Press Association: best SUV under $25,000;
jne.jne.(ei viitsi rohkem copy-pasteda)

rexton:
-
eccentric
11:43 26.01.2006
esiteks igasugu välismaa ajakirju ei tasu liiga palju lugeda. näiteks autocar tagalehel olevad arvustused on puhas subjektiivne briti ****. teiseks saab teha ikka mingi järelduse kui oled mudelit vähemalt kolm aastat kasutanud. talvel ja suvel sõitnud. millega mind rexton väga üllatas on tema hea suur pakiruum võrreldes enamike nukumaasturitega.
DI
11:58 26.01.2006
Mul on vähemalt üks Rextoni omanik, kellest on saamas fänn :)
Üritab temast juba 2 aastat lahti saada, aga ei õnnestu kuidagi lahti saada...
Hea oli salongis vaadata, kui ostis, aga pidevad probleemid, suured ja väikesed, mh nelikveoga, on inimese surmani ära tuudanud, ostis auto selle pärast, et tal tõesti nelikvedu vaja; kui esisild taha ei tule, on nagu maasturist vähe rõõmu?
onku
21:11 27.03.2007
Rextoniga sõitnud 80000 km ( mootor 2,7 liitrit ). Mõnusalt avar, vaikne, hea kiirendusega. Samas jamab esisild. Vahekastis väidetavalt mingi vidin vigane, mis mõjutab esisilla sisselülitamist ja automaatkasti käikude vahetust. Juppi ootan juba 4 nädalat, tuleb vist jalgsi Koreast. Tuttavad Sorento mehed on olnud peale minu auto proovimist valmis oma saani välja vahetama.
Al bundy
17:15 23.01.2009
Kas keegi teab, kelle silda Rexton kasutab, enda oma tal ikka ei ole ju? Esisild jamab (üllatus), rummulukke vaja, esinduses jube kallis, äkki lähevad mingi jaapani kastika omad.
tibla lasnamäelt
16:11 26.02.2009
mersu sillad. 4x4.ee on abiks, rummulukke saad näiteks maasturid.ee
uhuuu
00:46 14.05.2009
Välja näeb küll üsna odav!
napsune (mitsumees)
04:01 21.05.2009
Minu meelest on haige, et rextonit ja sorentot pannakse ühele pulgale cherokeede ja muude euro linnakatega. Maasturi kriteeriumid on alati olnud redelraam ja aeglusti. Isegi eelmisel autonäitusel Eestis esitletud CEO (välimuselt X5 kloon) edestab disainidoonorit maastikusuutlikuse polest. Rääkimata Rextonist ja Sorentost. Korralike tänapäevaste "maasturite" tootjate (LR, Mitsu ja Subaru) neliveolised võivad ju maastikurehvidega mudas tasemel olla aga piisavalt künklikul maastikul redelraami ja aeglusti vastu ei saa. (P.S. ärge munadesse lööge, aga olen kurisis, et nii nissan, isuzu, mitsu, mercedes, toyota ja mõni veel toodavad ka pärismaastureid; jutu eesmärk oli igasugu jeebi, dodge ja hondamehi endast välja viia.)
Al Bundy
18:00 23.06.2009
Selge on see, et rexton ei sobi kompleksides inimestele. Mina olen sõitnud 1,5a ja peale manuaalsete rummulukkude (h.4000.-) ei ole mitte midagi remontinud, samas sõidan palju ja alati mitte headel teedel.
kanakuudi aadu
16:49 06.07.2009
Point on selles, et mulle ei meeldi see rõve kilide disain, kui mulle disain ei meeldi, siis ma ka ei osta! Auto peab endale meeldima ka väljastpoolt, ei sooviks nagu seakünaga ringi sõita! Kui ma maja aknast seda asjandust vaatan, keeran oma pea ära! Ja nii on enamus koreakatega, ma ei saa aru miks neil autodel selline jälk disain on!?
kanakuudi aadu
16:53 06.07.2009
Millegipärast viitab see rõve välimus ka sellele et tegemist on odava juustuga! Usun et kui välimus oleks stiilsem, oleks ka ostjaid rohkem, kuid see vastuoluline ja odava auto punniaetud disain vist ei lähe eurooplastele peale kahjuks!
maalt ja hobesega
15:43 30.09.2009
No nii, maasturi mehed.. tehke nüüd blondiinile selgeks mis on hea ja mis ei ole ??!!
teema siis lühidalt järgmine: plaanis osta maastur, mis peaks vastu pidama maatingimustes ja suudaks ära vedada kahekohalist hobutreilerit, ning muud kola. Milline maastur oleks sobiv sellistesse tingimustesse ja et oleks ka tegu ja nägu kaa, päris panni nagu ei tahaks. (peaks küünelakiga ikka kokku sobima ;P )
maale hobustega
15:15 10.10.2009
sellele kirjeldusele vastab rexton siis kui hind ka sinu jaoks oluline on. muidu yldjuhul et kyynelakiga kokku sobiks, soovitaksin escalade, saab maal hakkama ja suudab ka treilerit vedada. tavalist igapäevaselt maanteedel nähtavat maasturit ma sulle ei soovitaks. kui tahad et lakiga kokku läheks, tahaks sa kindlasti ka välimust, millele järgi vaadatakse(sest tavalistele autodele järgi ei vaadata)
Hinna/erilisuse suhe on parim rextonil. päikest
rainman211270
10:58 07.12.2010
Kellele tütar...kellele ämm :)