suht totter küsimus, et kuidas kiiremaks muuta!
ja eks see oleneb ikka sellest kah kui korras masin on mitte ainult mudelist jne vahepeal siin auto24-s oli üks 924 müügis ... too jooksis 220 või 240 välja igatahes, et siis see reverse öeldu küll kahtlane
Porschet on paljuks aga mitte milleski ei ole ta parim:S Mõtlen just 911. Need ülejäänud minumeelest ei vääri porke nime.
Kiirenduses jääb ntx kõvadele audidele alla, tippkiiruses kaa paljudele, pöördemomendis ameeriklastele ja pöördeid aretab ka vähem kui kõvemad uued hondad. Kurvilisel teel on juba raskem tagaveoliste seast vastast otsida. Seal peaks ta korraliku piloodiga suht kõva vastane olema. See-eest on mootor väga lollikindel ja kestab kaua. Ise olen mingi ~240 911ga välja vajutand. Teelpüsivus on küll bueno!
hmm veidi masendav...
arvasin ise rohkemat nendest autodest...
no kas veidi jama pole kui sõidad sportliku porschega ja miski suvaline 3 liitrine pereauto lihtsalt paneb nagu postist mööda?
"924 kiirteel kergelt allamäge 205 km/h :). kiirendus ~10 sek."
"Mu 911 jookseb 195km/h välja"
isegi mu eelmisel autol (opel vectra 2,0 dohc) olid tulemused paremad, praegu meeletu tuuletakistusega kandiline 2,6 r6 mersukutsikas 8,4 sek ja 230 km/h top speediga, ning need mul ju tavalised pereautod...
haiseb kahtlaselt a la calibra ja probe teema järgi, lammas hundinahas see eesti porschede teema:(
ah need 924 ja 925 on ju täiesti mõtetud....kere on ainult porsche..mootor audi oma..ja vedrustus VW oma....mis sa siis ikka sellest tahad.....mu Ascona saab ka 190 ilma probleemita kätte..
kuulge naljamehed, kõik ju teavad eestiteede olukorda. palju sa siin ikka täiega kimada saad eriti kui on veel pereauto. Porsche on ju rohkem rõhku pannud ka kiireks kurvi läbimiseks.
Võiksin hea näite tuua. Piibemaantel pandi joonele 944 ja Bmw540 ~95a. vahemaa oli 50km. tunnistan ausalt bemm läks sirgepeal kuid kui kurvid tulid ei old porschel vaja hoogu maha võta kuid 10 aastat uuem bemm mis oli täiesti heas korras ei suutnud 220km/h kurve läbida mis porschele erilist raskust ei valmistand.
olgem ausad autod on tehtud vastavalt otstarbele.
Ning kui teinekord võrtlete siis võrelge ka enamvähem samma aastaklassi jäevaid masinaid. Leitke mõni 90ndate algusesse jäev porsche millele võite oma calibrade ja muude pereautodega kannale astuda... läheb raskeks:)
to Mony:Ära lahmi,ütle mingi 60ndate ereauto mis on 3liitrine ja astub üle 190! Ega see 195km/h pole uus 911!!! Uued nagu enamuses "hea Saksa traditsiooni kohaselt" 250km/h elektrooniliselt.
Porsche on sportauto, BMW oli illmselt tavaline ja kiirsõiduks ümberehitamata. Ehitagu bemm ümber ja räägib siis edasi. Mul endal ümberehitatud 525 ja tippkiirus 250, 0-100 7seci.
to A. Ümber ehitatud, 944 ju enam vähem samad näitajad originaalis.
944 turbost jäed sa oma bemmiga pikalt maha. Kuigi teemast oleme kõvasti kõrvale kaldund siis 540 jäed sa samuti maha. Pealigi pead sa oma bemmi päris kõvasti ehitama et saada kurvis sama stabiilseks kui Porsche. täpsemalt vanem porsche..
Kas kellegil siin seletajatest on üldse endal Porsche olnud? Jääb küll mulje, et keegi kuskil olla kuulnud ja sõber rääkis a`la. Minul igatahes oli! Oli teine küll 924 S, kuid.....! Ütlen seda, pidades autot ligi 2 aastat, et paremat autot juhile pole vist ehitatudki. Suurim kiirus, millega sõitsin, oli 210, kuid oli veel, mida vajutada! Teelpüsivus suurepärane, mootor ka väga hea ja paindlik, kaalujaotus nagu raamatus võetud. Teiseks autoks ja hobiautoks väga hea valik.
Ah jaa, aasta oli 96-97, nüüd on natuke ootused auto suhtes muutunud, aga 3 autoks ostan perre küll, tõenäoliselt siis juba 944, või 928.
kunagi rääkis rikkur Lepikson ajalehes, et Porsche on väga kõva masin aga iga auk tee peal on kui lõõk jalaka ******. Ta ütles, et tema lemmik autoks jääb ikka Audi A8, vend ütles kui A8 sahk ette panna võib sellega isegi lund lükata... SEEGA AUDI OWNED